Повод за редуцирането на броя на охраняваните са станали снимките

...
Повод за редуцирането на броя на охраняваните са станали снимките
Коментари Харесай

След снимките с Любена Павлова МВР вече пази само трима защитени свидетели

Повод за редуцирането на броя на охраняваните са станали фотосите на брачната половинка на Петър Петров - Петьо еврото, които демонстрираха по какъв начин служители на реда оказват помощ на Любена Павлова да натовари покупки от огромен магазин в персоналната си кола.

Вътрешният министър счита, че фотосите са имали позитивен резултат за Министерство на вътрешните работи.

" Аз желая да благодаря на индивида, който ги е направил. Който съгласно мен ги е направил и ги е пуснал за по някакъв метод да злепостави Министерството на вътрешните работи. Но тези фотоси реализираха противоположен резултат, съгласно мен. След разбора, който направихме, все още Министерството на вътрешните работи охранява единствено три такива лица. И доста разтоварихме системата от този ангажимент ", сподели Калин Стоянов в изявление за.

Министърът изясни обясни и по какъв начин постоянно се е налагало оперативни служащи да вървят по заведения поради охранявани лица.

" Тогава, когато въпросното лице пожелае да посети някакво питейно заведение примерно дискотека, там охраняем състав, който е зает с неговата отбрана, не може да влезе. Тогава се викат оперативни служащи от съответното районно ръководство или от Столична дирекция на вътрешните работи, които цивилни влизат на съответното място ", сподели Стоянов.

Той уточни, че се работи по разнообразни версии за гърмежа на склада с муниции край Карнобат, благосъстоятелност на Емилиян Гебрев.

Работи се по разнообразни версии за гърмежа в склада за муниции в Карнобат. Това заяви в изявление за БНР вътрешният министър Калин Стоянов.

" В региона на град Карнобат се чуват гърмежи, като преди тях се е видяла и голяма светлина, която идва от възпламеняването на нещо. Впоследствие се откри, че е зародил пожар и оттова са произлезли голям брой гърмежи в един от складовете, в който се съхранява подготвена продукция на господин Гебрев. Тук е хубаво да се спомене това, че предходната година почти по същото време имаше идентични гърмежи и идентични случаи ", разяснява той за случая.

Днес ще стане ясно дали следствието по случая ще бъде поето от Националната следствена работа, добави вътрешният министър:

" Предстои започване на процесуално-следствени дейности, защото по протокол би трябвало да измине избран интервал от време след последните гърмежи, които са чути. Днес ще бъде взето решение дали производството ще бъде поето персонално от Националната следствена работа. Ще се образува екип от всички служби, които са ангажирани със случая. Работи се по няколко версии, доколкото ми е известно и все още, само че откакто влезнат службите на територията, където са били гърмежите, може да имаме повече информация ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР