Повод за радост е всяко подобряване на външната оценка за

...
Повод за радост е всяко подобряване на външната оценка за
Коментари Харесай

Горанов попари президента Радев: Припозна се като наследник на Тройната коалиция

Повод за наслада е всяко възстановяване на външната оценка за страната. Не съм склонен с мнението му, че би трябвало да се вглеждаме в личните си пръсти на краката. Това съобщи в студиото на "Лице в лице " финансовият министър Владислав Горанов.

"Подобен вид съпоставки, които той направи по разнообразни тематики, демонстрират единствено едно - той е приел ролята на водач на опозицията и за жалост от време на време с това вреди ", сподели Горанов.

"Вреди на това, за което ни укорява. Преди време той сподели, че външните вложения в България спадали, нещо, което не е правилно. С сходно говорене обаче, чиято съществена цел е да отричаш положителните достижения на държавното управление, то ти влияеш на бизнесклимата ", счита той.

"Ако президентът ругатни достиженията на страната си, то по какъв начин един външен вложител да огледа съществено на тази страна? ", запита финансовият министър.

Според Горанов сходен вид оценки, като тези на Радев са вероятни, само че не способстват от институцията, която той оглавява.

"Той се припозна като правоприемник на Тройната коалиция и цитираше данни преди рецесията, която ни удари ", съобщи Горанов.

"Поднасянето на обстоятелства от президента, извадени от подтекста, не му прави чест. Ние сме огромна партия, която последните години печели повече избори. В този смисъл ние би трябвало да имаме самочувствието да даваме отговорите с обстоятелства ", сподели той.

"Президентът взема решение по какъв начин да извърши със наличие ролята, отредена му от Конституцията. Явно пълномощията отредени му от Конституцията са му тесни ", сподели той.

"От кабината на изтребителя до държавен глава има огромно разстояние ", добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР