Повод за поредното събитие на малката плажна ивица е делото,

...
Повод за поредното събитие на малката плажна ивица е делото,
Коментари Харесай

Граждани откриха сезона на Росенец със забит на брега трибагреник

Повод за следващото събитие на дребната плажна линия е делото, което компания, близка до Доган, води против Агенцията по кадастър, с цел да впише дребната линия като плаж. От компанията се пробват да потвърдят, че това е земеделска земя.

Днес жителите, пристигнали да открият летния сезон на плажа, откриха, че той е обраснал с трева и брега е засипан с речни камъни. Още през януари те проведоха акция по разчистване на плажната линия от тревата на плажа, а тя беше дадена за разбор.

„ Още когато правихме разчистване, носихме поби, на които проби ни обявиха, че това тук не естествения хабитат. Въпреки почистването виждаме, че всичко е обрасло. Фирма, доближена до Доган продължава да претендира, че това тук не е плаж, а е земеделска земя”, съобщи Бисер Русимов от ОЗБГ.

Росенец стана в центъра на внимание на българската общност, откакто там предишното лято дебаркира водачът на " Демократична България " Христо Иванов, който беше изпъден от защитата на Доган. Това беше и една от главните аргументи за експлоадирането на всеобщите митинги в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР