Повод за коментара му са опасенията в цяла Русия след

...
Повод за коментара му са опасенията в цяла Русия след
Коментари Харесай

София е в контакт с българите в Русия и в готовност да прибере родните студенти

Повод за коментара му са опасенията в цяла Русия след оповестената от президента Владимир Путин частична военна готовност. Според изказванията на Кремъл повиквателни ще бъдат връчени на на 300 хиляди души, само че се твърди, че изпратени на фронта ще са към милион. Освен това съществуват известия, че повиквателни са получили и хора, които не дават отговор на критериите за готовност, като да вземем за пример студенти. 

 

По мотив завършилите на 27 октомври “референдуми ” за присъединение към РФ в четири украински района, които се управляват от армията на Кремъл, външният ни министър съобщи - няма информация за присъединяване на български жители и страната ни не е изпращала публично наблюдаващи на референдумите.

 

“Ако има такива, те са били там в персонално качество ", добави Николай Милков.

Милков съобщи още, че се приготвя нов 8-ми санкционен пакет на Европейския съюз към Русия поради последните ескалации към спора. Според Николай Милков би трябвало да се ускори натискът против Русия, да се минимализират вредите върху европейските страни. България, уточни Милков, се придължа към общоевропейското решение за анулация на преференциалното отнасяне на визите. 

 

" До момента събирахме по-ниски такси от туристи. В момента този преференциален режим е анулиран. Така че се връщаме съм интервала преди облекченията. Други промени не се плануват ", съобщи Николай Милков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР