Повод за гордост бе представянето на българин на най-голямото музикално

...
Повод за гордост бе представянето на българин на най-голямото музикално
Коментари Харесай

Любов и признание за Янко Янков след Звезде Гранда

Повод за горделивост бе представянето на българин на най-голямото музикално шоу на Балканите „ Звезде Гранда “. Участието на Янко Янков провокира неспокойствие измежду българската публика с помощта на изключителното си показване. 27-годишният перничанин преодоля жестока конкуренция и стигна до последния, 14-и кръг на надпреварата. Той е първият българин, достигнал до финала, и направи усещане както у нас, по този начин и в прилежаща Сърбия.

В конкуренцията за купата участваха общо 20 надарени артисти, които се бориха за място на огромния край. На сцената излязоха 10 мъже и 10 дами, като единствено един от тях печели огромната премия. Янко Янков се показа под номер 5.

Макар да не завоюва първото място Янко реализира фантазията си, а точно да взе участие на този музикален конгрес. Той благодари от сърце на почитателите си посредством обществената мрежа:

Скъпи другари, в действителност не мога да отговоря на всичките известия и се оправдавам! Вчера бях най-гордия участник във финала! Получавах фотоси както от всички краища на България по този начин и от околните градове в Сърбия, по какъв начин БЪЛГАРИ гледат предаването и стискат палци и ме поддържат! Участието ми във финала за мен е победа! Вече съм реализатор на Гранд и занапред ще работим върху това, да се вършат хубави и стойностни песни! За мен и това е победа! Но, най-голямата победа от предаването и тази 1 година сте вие! Вчера от самото начало ми се стичаха сълзи от горделивост! БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Те му отвърнаха с доста обич и поддръжка.

Ние плакахме дружно с теб, българино! Браво и благодарим за теб!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР