Повишават служител на Държавния департамент, известен с изключителна русофобия Назначаването

...
Повишават служител на Държавния департамент, известен с изключителна русофобия Назначаването
Коментари Харесай

В САЩ назначават "кошмара" за Русия


Повишават чиновник на Държавния департамент, прочут с изключителна русофобия

Назначаването на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нюланд за изпълняващ длъжността първи заместник-ръководител на Държавния департамент заплашва да се трансформира в „ призрачен сън " за връзките сред Москва и Вашингтон, написа (RS).

„ Това ще бъде добра вест за антируските „ ястреби ", които спят и гледат по какъв начин да нервират още повече Кремъл ", споделя детайлностите създателят на обявата Конър Еколс. Но за тези, които са за преустановяване на украинския спор посредством дипломатичн договаряния, ще бъде в действителност горчив хап, се отбелязва в материала.

Освен това, написа изданието, назначението на Нюланд ще бъде възприето недвусмислено в Русия. В същото време има вяра, че заместник-държавният секретар ще заеме нова служба не на непрекъсната основа. В момента поста се заема от Уенди Шърман която възнамерява да се пенсионира на 28 юли.

Виктория Нюланд е известна с коренно русофобските си възгледи и твърда позиция към Русия. По-рано тя съобщи, че в случай че Русия нахлуе в Украйна, тогава Северен поток 2 ще престане да съществува и след детонациите на тръбопровода тя намерено се радваше на това.

Нюланд също е директен участник в събитието на по този начин нареченият " Майдан " в Киев и следствията които доведоха до държавен прелом в Украйна през 2014 година. През 2013 г, като асистент държавен секретар по европейските и евразийските въпроси, тя пристигна на " Майдана " в Киев, с цел да поддържа бунтовниците. В същото време тя ги черпеше с кроасанчета, кифлички и самун.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР