Повишаването на цените на горивата, довежда до скок и на

...
Повишаването на цените на горивата, довежда до скок и на
Коментари Харесай

Увеличиха цените на автобусните билети във Видинско

Повишаването на цените на горивата, довежда до скок и на цените на автобусните билети във Видинско . Факт е нарастване в цената на билетите, както за извънградските, по този начин и на междуселищните пътувания в района, оповестява Българска телеграфна агенция.

Цената на билета до София от Видин скочи с 5 лв. - от 20 на 25 лв. в една посока . Ако закупите двупосочен билет , то цената му е 45 лева ., посочи главният транспортьор по тази линия.

От различната компания, която вози до столицата, цената на билета към момента е 18,50 лева, а двупосочният е 36 лв.. По междуселищните автобусни линии нарастването на билетите е според от отдалечеността от регионалния център и е от 50 стотинки до един лев.

Таксиметровите компании във Видин също обмислят нови цени за транспорт. Към момента такситата във Видин возят на твърда цена в границите на града - от точка до точка на три лв..

Фирмите разискват учеличението да е с 50 стотинки , само че към момента не е влезнало в действие. Шофьорите се тормозят, че нарастването с 50 стотинки, може да докара до сериозен отлив на клиенти.

Като съществена причина за нарастването в цените на автобусния и таксиметров транспорт от сектора показват повишаването на горивата , тока и разноските за транспорт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР