Повиквателните на Тами Ейбрахам и Фикайо Томори за английския национален

...
Повиквателните на Тами Ейбрахам и Фикайо Томори за английския национален
Коментари Харесай

Лампард: Прогресът на Ейбрахам и Томори е естествен

Повиквателните на Тами Ейбрахам и Фикайо Томори за британския народен тим са "естествено развиване " след техните изяви за Челси през сезона, съобщи мениджърът на лондончани Франк Лампард.

"Сините " имат възбрана за прехвърляния от ФИФА и разчитат на футболисти от своята клубна академия. Ейбрахам ще се бори с Хари Кейн, Маркъс Рашфорд и Калъм Уилсън за място в офанзивата на Англия за мачовете с Чехия и българия от квалификациите за Евро 2020.

"Това е справедливо. Ейбрахам се разписва постоянно. Формата му е в действителност добра. Това е естествено развиване и съм доста удовлетворен поради него. Той е горделив и аз се гордея с нея. Може да се разпише и на равнище народен тим. Не желая той да бъде подложен напрегнат, само че това е необикновено предизвикателство за него. Развитието на Томори също е естествено. Той изигра цялостен сезон в Дарби Каунти и в този момент е тук. Някои хора се съмняваха и в неговите качества ", съобщи Лампард пред медиите. В неделя Челси играе като посетител против Саутхямптън.
Премиър лийг 8 кръг, неделя 6 октомври  Саутхамптън 16:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР