Поведението в последно време на Корнелия Нинова е истерично. Тя

...
Поведението в последно време на Корнелия Нинова е истерично. Тя
Коментари Харесай

Десислава Атанасова и Георги Свиленски си спретнаха сериозен скандал в ефир

Поведението напоследък на Корнелия Нинова е истерично. Тя очевидно се тормози от тематиката за приватизацията.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. "В Българска социалистическа партия очевидно не могат да решат дали в действителност желаят да водят битка с корупцията и паралелната страна. Учудвам се от държанието на Българска социалистическа партия. Те реагират по един метод на изявлението на Иво Христов за дебилите и по напълно друг метод на вчерашните изявления на Нинова, която обиди институцията Народно заседание и министър-председателя. От Българска социалистическа партия очевидно се уплашиха от измененията в Конституцията и се чудят по какъв начин да се измъкнат. Сред нас в ГЕРБ няма страхливци ", безапелационна беше тя.

Гост в студиото беше и депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски. "Стартираме подписка с настояването за оставка на Димитър Главчев. От на следващия ден той към този момент не би трябвало да е ръководител на Народното събрание. Миналият път мусе размина с 4 гласа, само че в този момент мисля, че това няма да стане. Призоваваме и сътрудниците от ГЕРБ да се включат в подписката, тъй като Димитър Главчев наскърбява и тях. Правят се опити да се заглуши гласа на опозицията. Вчера Главчев щеше да ни изгони всичките - един по един. Този човек не може да си владее нервите. Ако някой от ГЕРБ ми изясни с какво се е почувствал афектиран през вчерашния ден, незабавно ще напусна Народното събрание ", разгласи Свиленски.

По време на целия диалог двамата не стопираха да се прекъсват и да приказват един през различен, като водещият Антон Хекимян мъчно успяваше да задава въпросите си и да успокои пристрастеностите в студиото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР