Поведението на Валери Симеонов е антидържавническо, той трябва да каже

...
Поведението на Валери Симеонов е антидържавническо, той трябва да каже
Коментари Харесай

Сидеров: Поведението на Валери Симеонов е антидържавническо

Поведението на Валери Симеонов е антидържавническо, той би трябвало да каже " извинявай " . Тази думичка я няма в речника му и би трябвало да си я вкара. Това сподели пред публицисти ръководителят на Парламентарната група на „ Обединени патриоти “ и водач на " Атака " Волен Сидеров откакто пристигна в Министерски съвет, с цел да взе участие в среща на ръководещата коалиция, съобщи организация " Фокус ".

„ Задавам въпроса като какъв да пристигам на срещата с ГЕРБ. Преди малко питах премиера аз какво да върша и той ме помоли категорично да дойда “, съобщи той. „ Добре, ще дойда, само че какъв е смисълът на тази колекция? Валери Симеонов ще каже ли, че е сбъркал, че е обвинил премиера Борисов, Данаил Кирилов - не “, разяснява Сидеров.
„ Може да е бил измамен, случва се, всеки бърка. Нямам проблем да кажа оправдавам се и сгреших, това не е уязвимост, а мощ “, сподели Сидеров. Той посочи, че с сътрудниците му от " Атака " са дали своят вот „ срещу “ Закона за приватизацията, а Симеонов е поставил върху тях печата, че са лобисти, а министър председателят бил подвластен от предприемачи. " Това е тежка засегнатост “, сподели още Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР