Поведението на софийската полицайка Симона Радева, замесена в ужасяващата катастрофа

...
Поведението на софийската полицайка Симона Радева, замесена в ужасяващата катастрофа
Коментари Харесай

Хасковски ченгета снимат клипчета за TikTok по време на дежурство /ВИДЕО/

Поведението на софийската полицайка Симона Радева, забъркана в ужасяващата злополука с Георги Семерджиев, повдигна редица въпроси за чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Визията й, както и държанието на униформената, стартираха полемика по какъв начин би трябвало да наподобява един служител на реда и по какъв начин той би трябвало да се държи. 99% от присъединилите се в нея са на мнение, че хората от системата на Министерство на вътрешните работи би трябвало да са пример за държание, както по време на служебните им отговорности, по този начин и след края на работния ден.

Оказва се, че Радева не е изолиран случай.даде публичност на подвизите на двама служители на реда от Хасково.По време на дежурство, двамата вместо да наблюдават за пътната сигурност и публичния ред, моделират клипчета в Tik Tok.

Видно двамата злоупотребяват със служебните атрибути, като употребяват синята лампа, маски и служебните им оръжия, с цел да създадат атрактивно видеото. Единият от служителите на реда, явно обожател на поредицата за Батман, се появява в мрежата с фълтър на Жокера.

Единият от служителите на реда е Петър Накев, който дружно с колегата си, влязоха в новините с позитивната си постъпка. В края на 2021 година от дирекцията в Хасково похвалиха Накев, който е отказал 50 лв. рушвет от неизряден лидер на мотопед.

Вторият път, в който той влиза в новините, обаче несъмнено не е в тази рубрика.Злоупотребяването със служебните атрибути и патрулната кола поради популярност във Facebook е минимум укоримо. Да не приказваме, че до момента в който двамата си вършат клипчета, около тях може да мине идващият Георги Семерджиев… Всичко това обезценява полицейския пагон, който без това е на много ниско място в стълбата на публичното мнение./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР