Поведението на Силви и заплахите й да счупи главата на

...
Поведението на Силви и заплахите й да счупи главата на
Коментари Харесай

Виктория в Ергенът: Да не се окаже, че някоя е бременна, а Йоана и Алек са брат и сестра

Поведението на Силви и заканите й да счупи главата на Надя изплашиха доста от дамите в " Ергенът " и най-много тези, които са в една стая с нея.

Криси реши да скрие всички остри ножове в кухнята. „ От сестри минахме през гаджета, след това серийни убийци. Надявам се скоро да не разберем, че някоя е бременна. Надявам се Йоана и Алек да са брат и сестра. Това ще е най-хубавият вид “ – разяснява Виктория сега, в който Ергенът и Йоана имаха среща на четири очи в двора на имението.

Повод за гнева на Силви бе играта по-рано, при която залогът бе огромен – вечеря с Алек. Тя се ядоса, че Надя употребява правото си да я върне няколко стъпки обратно и по този метод загуби шансове за победа. Играта бе извоювана от Криси.

„ Вече стартирам да се опасявам тук, тъй като държанието на Силви е надалеч от естественото. Три часа приказва по какъв начин желае да счупи главата на Надя. Щяла да наеме някой за строшаване на крайник или ръка. Каза ми „ Сериозна съм. Аз мога да бъда нападателен човек. Има хора за всичко “. Според мен тя душевен не е постоянна. Ужасна вечер “ – оплака се Криси по-рано пред Надя и Милена.

„ Надя, тормозих се за теб, тъй като държанието на Силви излезе отвън всевъзможни граници. Притесних се, че може да отиде в твоята стая, въпреки всичко в кухнята има остри ножове “ – добави тихата и скромна Милена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР