Поведението на протестиращите срещу изборът на Иван Гешев е шизофренно.

...
Поведението на протестиращите срещу изборът на Иван Гешев е шизофренно.
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Протестите срещу Иван Гешев са организирани

Поведението на протестиращите против изборът на Иван Гешев е шизофренно. Не можеш да претендираш, че си „ за “ народна власт и господство на закона и да използваш махленски напън против безусловно законово-регламентирани процедури, осъществявани от законово-регламентирани органи. Това разгласи в предаването "Офанзива " по Канал 3 следователят Ясен Тодоров.

"Имаме законно определен парламент, законодателна власт, държавно управление, имаме законно определени органи на правосъдната власт, в това число Висш съдебен съвет и ръководители в обособените органи на правосъдната власт. И някакви група хора, които са се опитвали да влязат в разнообразни по вид избори, по никакъв метод не са стигнали до властта, не са получили доверието на българските жители употребяват нерегламентирани, отвън парламентарни средства, с цел да се докопат до властта и в действителност да смъкват от власт законно определените органи ", разяснява следователят.

"Това го видяхме и в изтекло видео в медиите, че в действителност тези митинги са проведени, те по никакъв метод не са спонтанни, дали са платени по някакъв метод, това аз не мога да кажа, само че организация при всички случаи има. Видно е, че тази организация идва от кръг от лица, които имат проблеми с правораздаването. Тук огромният абсурд е, че на един площад се събират хора, които споделят ние сме за господство на закона и паралелно до тях са хора, които имат проблеми със закона. И всички желаят едно и също нещо, да махнем управлението на прокуратурата. Аз не чух нито един професионален мотив против кандидатурата против която те стачкуват, причините са чисто политически ", безапелационен бе Тодров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР