Поведението на министър-председателя Бойко Борисов е примитивно и е инстинктивно

...
Поведението на министър-председателя Бойко Борисов е примитивно и е инстинктивно
Коментари Харесай

Валери Симеонов: За съжаление най-голямата партия в България има еднолично управление


Поведението на министър-председателя Бойко Борисов е примитивно и е инстинктивно тичане от отговорност. В политиката подобен модел не трябва да се толерира. За страдание най-голямата партия в България има еднолично ръководство. Това сподели за Радио „ Фокус “ депутатът от „ Обединени патриоти “ и водач на НФСБ Валери Симеонов.

В Народното събрание НФСБ няма виновност за връщането по няколко пъти на едни и същи текстове от боязън да не падне рейтингът на ГЕРБ, сподели Симеонов и добави: „ Имаше един първосигнален опит за прекачване на отговорността
за вземането на решение за увеличение на прага на преференциите на НФСБ, макар че обстоятелствата демонстрират радикално разнообразни условия, а точно че предлагането е импортирано от Движение за права и свободи сред 1-во и 2-ро четене ".

"Аз не укривам, че позицията ни постоянно е била за увеличение на прага на преференциите ", сподели Симеонов
още и добави, че прибързаното мятане на обвиняване приличаше на обезверен опит за събаряне на отговорността.

Именно това, че текстовете са минали не заради убеждението на партия ГЕРБ, а заради желанието за реализиране на несъмнено единодушие с Движение за права и свободи, което в тази ситуация бе взело същата позиция за увеличение на прага на преференциите “, разяснява Валери Симеонов.

Коалицията „ Обединени патриоти “ ще продължи да е във провесен бракоразвод, до момента в който това не влезе в изострен прорез с разбиранията и програмата на НФСБ.
Той добави, че евентуално това време наближава.

Симеонов сподели, че е завел каузи против членове на Политическа партия „ Атака “ за уронване на престижа му, както персонален, по този начин и партиен. Симеонов сподели, че досега не си е разрешил да наскърбява водача на „ Атака “ и няма да го прави, тъй като това е под политическия му морал.

"Лошо е, че ударите, които НФСБ получава, са от съдружен сътрудник, а не от опозиционна партия ", уточни още някогашният вицепремиер в държавното управление на Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР