Поведението на Има такъв народ (ИТН) не е правилно и

...
Поведението на Има такъв народ (ИТН) не е правилно и
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Не може от Има такъв народ да говорят за демокрация и да не консултират кабинета си с никого

Поведението на " ИТН " (ИТН) не е вярно и е проблем, че не са съветвали състава на кабинета с никого, в случай че приказват за повече народна власт, счита социологът доцент Антоний Гълъбов. Според доцент Гълъбов Има Такъв Народ е корпорация, която се е трансформирала в партия.

Това, че българските жители не се ориентират в казуса, който стои зад това, е наш общ проблем на политическа просвета. Това е корпоративно държание, а не държание на политическа партия. В това отношение за мен няма съмнение, че Има Такъв Народ няма да отстъпи на крачка от това предложение, на мнение е социологът.

По думите му България е на ръба на доста сериозна рецесия, в случай че кабинетът на Слави Трифонов не получи поддръжка. Той счита също, че парламентаризмът у нас е обезверен.

Доц. Гълъбов изясни, че България може да влезе в серпантина от рецесии, тъй като по едно и също време провеждането на парламентарни и президентски избори през есента със същото служебно държавно управление ще значи този път и икономическа и обществена рецесия, а освен институционална.

Големият въпрос е в отхвърли да се разбере, че ръководството на страната не е ръководство на компания. В момента администрацията не работи, страната спря и доста положителните дейности на служебното държавно управление не задвижиха администрацията. До есента ние ще влезем в икономическа рецесия, счита доцент Гълъбов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР