Поведението на Холгер Руне е широкообсъждана тема в света на

...
Поведението на Холгер Руне е широкообсъждана тема в света на
Коментари Харесай

Каквато майката, такъв и синът: Анеке наруши правилника в мача на Руне срещу Григор

Поведението на Холгер Руне е широкообсъждана тематика в света на тениса през последните дни. Младият датчанин разгласи да основава безпорядък на корта, като несъмнено си завоюва доста повече врагове, в сравнение с другари на шампионата в Монте Карло, макар че сподели първокачествен и иключително атрактивен тенис. Това се дължи на събитието, че международният номер 7 всякчески се опитваше да накъсва ритъма на Григор Димитров и Яник Синер, когато напрежението доближаваше до връхната си точка и се стигна до такава степен, че през вчерашния ден беше изпратен с освирквания, откакто сподели пренебрежение към публиката и основния арбитър Дамиен Дюмосоа, който упрекна в преднамереност при отсъжданията му.

Както добре знаете, то младока е непроменяемо съпровождан по шампионатите от неговата майка, която до неотдавна изпълняваше функционалностите на негови управител. Анеке Руне обаче не просто е там, с цел да поддържа сина си, а чака доста сериозен надзор в подготвителния развой. Самият Борис Бекер съобщи, че тя е най-важният човек в неговия екип и е бил принунден да се чува по четири пъти дневно.

Всичко това ни навежда на мисълта, че евентуално Анеке е имала сериозна роля в честите треньорски смени, които подхващаше Холгер през последната година, а също така нейното държание в щаба му постоянно е било надалеч от образцовото, като е прекосявало границата на положителните маниери и е прекосявала нерядко в чиста фенщина. Особено известно нейно изявление е това от края на 2022-ра година, когато Стан Вавринка посъветва сина ѝ да спре да се държи като тебе, а тя отвърна, че " Stan The Man " знае толкоз доста за бебетата, тъй като излиза единствено с дребни девойки.

Тези обстановки ни демонстрират, че едва ли Руне е имал най-хубавото домашно образование на света, чието следващо доказателство видяхме в мача на датчанина с първата ни ракета, когато Анеке беше видяна скришно да пуши от електронна цигата, което е безусловно неразрешено на корта, само че наподобява откритите правила и правила не важат за семейство Руне.

— Жень (@Jenkururu)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР