Поведението на ГЕРБ е последователно по пътя на антидемократичния процес

...
Поведението на ГЕРБ е последователно по пътя на антидемократичния процес
Коментари Харесай

Нинова упрекна ГЕРБ, че работят на инат

Поведението на ГЕРБ е поредно по пътя на антидемократичния развой в България. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание след неуспеха на днешното пленарно съвещание.

Левите от своя страна били поредни в отстояването на въвеждането на машинното гласоподаване. Смятаме, че то подсигурява почтен и транспарантен избор, отсече Нинова. Опитът да се отстрани машинното гласоподаване е гаранция, че се готвят за манипулиране на изборите , подправяне на резултатите, допусна аленият лидер.
 Бойкот на отпадането на машинния избор от страна на опозицията Обновена
Бойкот на отпадането на машинния избор от страна на опозицията

Един глас не доближи за кворум

По думите й ГЕРБ за следващ път си разрешават да нарушават конституционни правила на народна власт , на правова страна и правото на свободен избор. Отново си разрешават единствено три месеца преди избори да трансформират разпоредбите в придвижване , без да се преценяват с публичната реакция и публичното мнение, посочи Корнелия Нинова. Винаги на техните оферти сме давали опция и в инаги напук са отхвърляни всички оферти на опозицията , акцентира тя. Управляващите работили напук.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че днешното пленарно съвещание няма да се състои, защото един глас не доближи, с цел да се събере кворум - от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не се записаха.

По тази причина водачът на НФСБ съобщи, че двете партии били в подмолни сделки.
 Симеонов видя подмолна сделка на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за машинния избор
Симеонов видя подмолна сделка на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за машинния избор

Всеки театрално афишира контра на рационалните оферти, недоволства той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР