Поведението на финансовия министър от първия ден на кризата е

...
Поведението на финансовия министър от първия ден на кризата е
Коментари Харесай

Радан Кънев: Влизаме в кризата с прекършено доверие към финансовото министерство

Поведението на финансовия министър от първия ден на рецесията е търсене на спор. Общуването, връзката е това, което може да възвърне доверието, което върви надолу от дълго време. Влизаме в рецесията с прекършено доверие сред финансовото министерство и дребния бизнес.
Това коемнтира евродепутатът Радан Кънев в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком като продължения на отправеното от него предложение към държавното управление за съответни ограничения, съврзани със оправянето с рецесията прочинена от разпространяването на ковид у нас и по света.

Няма отговор от премиера, не диря персонална връзка. За мен са значими нещата, които споделям, обстоятелствата и позициите, които се основават на доста източници. Моята позиция е непроменима.

Това, че Европа няма да е същата е факсимиле, с което се сблъскаваме доста пъти последните години. То е и правилно, тъй като и тази рецесия слага въпроси и проблеми пред Европейски Съюз. Трябва да търсим решения.

Най-лошото което сподели рецесията е, че Европейски Съюз няма бюджет за опазване на здравето и пълномощия за опазване на здравето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР