Поведението на Джонсън обаче не срещна ничие одобрение. Дори и

...
Поведението на Джонсън обаче не срещна ничие одобрение. Дори и
Коментари Харесай

Никита Джонсън Извади Тежката Картечница И Полиля Златка Райкова, Вижте!

Поведението на Джонсън обаче не срещна ничие утвърждение. Дори и брачният партньор й Борислав не беше удовлетворен, че е разгласила тази остаряла история сред него и Златка. Никита обаче продължи да дъвче тази тематика до последно.

„ Но да продължим с тематиката за грешките. Тук неизбежно стигам до оня миг с ревността – типичните женски недостатъци, които може и да не са на 100%, а да вземем за пример единствено на 2, само че надълбоко в теб спят, дремят и в някакъв миг изскачат на повърхността. Когато Златка стартира с поредицата си от провокации, аз внезапно преведох държанието й по този метод, а то може да не е било по този начин.

В оня миг съгласно мен тя се опитваше да изиграе някакво превъзходство над мен в доста разнообразни обстановки, огромна част от които евентуално не са излъчени. Например да подмятна повърхностно репликата: „ Абе какво ми се пречкаш в краката – или си пред мен или си зад мен “. И го правеше с една такава ехидна усмивка. Аз аз демонстрирах дори голямо самообладание по отношение на нея.

В един миг си споделих – нищо, че тази история е от дълго време, отпреди години, тя очевидно е способна да послужи като отговор от моя страна. Нищо, че Златка и в тази обстановка се опита да е изкара такава, каквато не е – доста добра, доста готина “, разкрива Никита. Джонсън добавя, че когато плеймейтката е имала връзки с Борислав, е имала връзки с още един мъж.

„ Златка искаше да се изтъкне, надали не, като барометър на всичко вярно “, споделя още Никита, написа show.blitz.bg. Чашата на търпението обаче прелива и по тази причина Джонсън реагира по този метод. „ Тогава бях доста ядосана и с думите си целях само да я уязвя и нараня “, разкрива още брачната половинка на Борислав.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР