Поведението на Делян Добрев е скандално. Мисля, че ГЕРБ би

...
Поведението на Делян Добрев е скандално. Мисля, че ГЕРБ би
Коментари Харесай

Проф. Ал. Маринов: До края на европредседателството в правителството няма да има проблеми

Поведението на Делян Добрев е скандално. Мисля, че ГЕРБ би трябвало да смъкна доверието си от него, а не от кмета на Хасково. Това сподели в предаването „ Нещо повече “ политологът проф. доктор Александър Маринов .
Има нещо още по-скандално от обстоятелствата, които научаваме за тази тотална роднинщина. Това беше аргументацията на Делян Добрев, който показа нещата като нещо напълно обикновено – че се е бъркал, че е назначавал, че е вредил съвсем цялата си рода там. В нито една естествена страна политик на такава позиция, с аргумента, че може да се бърка на локалната власт, тъй като били спечелили в тази област, той просто ще изхвърчи на момента.
Това е една политическа болест, сподели проф. Маринов. Според него до края на европредседателството няма да има съществени проблеми измежду ръководещите:Те ще се държат до последно за властта. Това важи и за ГЕРБ, и за Обединените патриоти. На ГЕРБ ще му пристигна доста трети път да се измъкне или да падне от власт. Патриотите са за първи път и те имат интерес да се потвърждават, че могат.Проф. Маринов разяснява още: ГЕРБ не могат да преживеят метода, по който Радев ги разгроми на президентските избори, не могат да преживеят самия факт на неговата автономия, тъй като са привикнали с различен модел на взаимоотношения, при който президентът е послушник. Те се пробват по всякакъв начин да го дискредитират, тъй като виждат в него опасност. Тези, които се надяват Борисов да е идващият президент или претендент, виждат в негово лице рисков съперник. По-голямата част от нападките против него са просташки, несериозни. Радев има защо да бъде подложен на критика, само че не по този метод.Цялото изявление чуйте от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР