Поведението на дъщерята на фолкпевицата Анелия е подложено на ожесточена

...
Поведението на дъщерята на фолкпевицата Анелия е подложено на ожесточена
Коментари Харесай

Анелия защити дъщеря си от хорските нападки

 Поведението на дъщерята на фолкпевицата Анелия е подложено на яростна рецензия в обществените мрежи. 16-годишната Ивон изумява със своя външен тип, пробвайки се да наподобява по-голяма от връстниците си.  

В мрежата атакуват и нейната майка, че не се е справила с възпитанието на щерка си. По този мотив певицата реши да даде коментар и да разкрие какво в действителност се случва с дъщеря й. 

“Тя е младеж, особено за нея е да си сменя ползите, само че не е последна. Много ме слуша, доста е мъдра за възрастта си и разсъждава като огромен човек. Може би, тъй като в живота й са се случвали доста неща и може би, тъй като аз доста поддържам връзка от дребна с нея. Времето, което съм прекарвала с Ивон, е било качествено и постоянно съм имала какво да й кажа.

Разговорите ни в никакъв случай не са били инцидентни. Някой път й писва да ме слуша, само че знам, че когато поеме по своя път, постоянно ще помни, че не е значимо кои са родителите ти, а да имаш цел и какво самият ти ще направиш със своя живот ", споделя певицата.

Противно на нападките, Анелия е щастлива, че е съумяла да откри салдото сред кариерата и ролята на майка и е горда със своята щерка Ивон, която към този момент е на 16 години и диалозите с девойките на нейната възраст би трябвало да бъдат доста деликатни, защото се мислят към този момент за огромни и постоянно вършат непоправими неточности, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР