"Поведението на "Атака" беше непочтено по време на кампанията. В

...
"Поведението на "Атака" беше непочтено по време на кампанията. В
Коментари Харесай

Джамбазки с апел към Ади и Виктор за купон и призна за мъжка постъпка на Валери Симеонов

"Поведението на "Атака " беше подмолно по време на акцията. В персонален проект, всяка една клюка и неистина ще мине през съда. С наслаждение ще упорствам да демонстрираме неоправдателните присъди. Върху нас беше съсредоточена извънредно кафява акция. Това съобщи в ефира на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Той се пошегува с Ади и Виктор, че в случай че открият негов апартамент, може да му кажат и да вървят да вдигнат ваучър в него.

"Говореха имам ли мезонет, тризонет, дали е на братовчед ми. Въобще, приказваха една гнусна история. Това ще мине през съда. Всеки от нас, който е обиден, ще си потърси правата в съда ", закани се Джамбазки.

"Когато създавахме "Обединени патриоти " може би не се договорихме изцяло. Все отново, като имаме по-висок резултат от останалите, не значи, че в този момент ще желаеме някакво предоговаряне на обединението ", добави евродепутатът, чието мнение обаче е в несъгласие с това на водача му Красимир Каракачанов, който през вчерашния ден показа пред част от публицисти, че ще се приказва за предоговаряне след тези изборни резултати.

"Важно е да не сме уязвими от позиция на непоследователно държание към сътрудниците ни. Не може един да пали тока, а различен да минава след него и да го гаси. Трябва да седнем и да поговорим какво ще вършим оттук насетне. Няма да слагаме ултиматум. Всеки да види резултата си ", сподели той.

"Местните избори още са надалеч, не знам дали ще излизаме сами или дружно. Ние в този момент им предложихме да сме дружно, те не пожелаха и резултатите приказват. Това е като че ли да настъпиш една мотика и да те удари по носа ", съобщи Джамбазки.

" Андрей Слабаков има учудващо висока поддръжка, макар че не е правил кой знае каква акция. Ние сме избрали хора, които, в случай че отидат в европарламента, ще показват страната ни почтено. Андрей не правеше някаква акция, той не е нормалният политически човек ", съобщи евродепутатът, добавяйки, че режисьорът може да мине на второ място в листата поради преференцията.

" Валери Симеонов ми се обади да ме поздрави . На него чест му прави, той се държа честно в акцията. Волен не ми е звънял, само че може да не е съумял да се свърже. Валери Симеонов от време на време има прочувствени прояви, които минават положителния звук, само че не приказва гнусотии. Много мъжка постъпка, че ми се обади " , приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР