Поведението и говори, че е супер неуверена и слаба психически.

...
Поведението и говори, че е супер неуверена и слаба психически.
Коментари Харесай

Народната Любов! Попиляха Златка Райкова За Изцепките В Къщата!

„ Поведението и приказва, че е супер неуверена и слаба душевен. Още първата вечер пререкания, физиономии и то за нищо съответно “.

„ Не имах вяра, че ще го кажа в миналото, само че съжалих Благой…… Тази от нищо направи величествен проблем… “.

„ Ревнува, което е безсмислено. Можело друго на направи,да каже.. Абе Златка ти чувала ли си за персонално пространство, за доверие, дай му да диша на този мъж! Сигурно по тази причина са все дружно, с цел да не кръшне никой от тях. Няма да са дълго време дружно,сега едно бебе и ще и бие шута! “.

„ Не разбрах нищо от диалога им в спалнята след задачата. Златка говореше недосмислици, несвързано. Като 17 годишна тийн. Не виждам Благой да й е дал минимален мотив за ревнивост. Ако не и изнася да вземат участие в задачи, да са си стояли у дома. Нали сякаш е бременна, това напрежение там не е уместно за нея “.

„ Тя ревнува не поради задачата с топчето а поради това че сред Благо и Емануела е имало задявка в предишното “.

„ Как ми се желае Емануела да възпламени „ моторетката “ и да и покаже на тази кон фасул яде ли… “.

„ Искам да видя по какъв начин Златка излиза, а Зъбчо остава вътре с Емануела, е тогава към този момент ще откачи, по какъв начин ще го остави вътре, не знам “.

„ Жалко… Златка ми беше много симпатична във всички излъчвания които участваше, даже бях за нея в предишния Биг Брадър. С тази измислена ревнивост, лигавене и мусене няма да стигне до на никое място. Определено си вкарва автогол и май ще изхвърчи на първите елиминации “.

„ Както споделих, Златка ще получава паник офанзиви и на лягане и на ставане от Емануела… “.

„ Тъжно е, че след всичкия този ремонт от редове прикачени коси, носове, устни, зъби и гърди, Златка към момента е жена без самочувствие, несигурна в себе си и явно търсеща драми там, където ги няма! “, това са единствено дребна част от мненията за Златка Райкова в мрежата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР