Повечето сериали се опитват по различни начини да привлекат интереса

...
Повечето сериали се опитват по различни начини да привлекат интереса
Коментари Харесай

Кога да очакваме втория горещ сезон на Sex/Life

Повечето сериали се пробват по разнообразни способи да привлекат интереса на хората. Някои с много екшън, други с мистерии, които не дават мира на феновете.

Има и такива като  Sex/Life , които са толкоз пикантни, че в действителност няма по какъв начин да не привлекат интереса на много хора. Е, особено в този случай мненията са разноположни, като има хора, които считат, че сериалът на Netflix минава границата и е леко пошъл.

Факт е обаче, че притегли много фенове през 2021 година с първия си сезон. И не след дълго пристигна новината, че ще има и втори сезон. Но за огромно отчаяние на почитателите на Sex/Life чакането продължава. Е, към този момент обаче знаем по кое време най-накрая ще забележим втори сезон.

От къс тийзър, публикуван от стрийминг платформата излиза наяве, че вторият сезон ще бъде пуснат на 2 март . Подсказано ни е, че драмата и любовния триъгълник сред Били (Сара Шахи), Купър (Майк Вогъл) и Брад (Адам Димос) няма да затихне.
 Your Place or Mine, Formula 1: Drive to Survive и новите филми и сериали на Netflix през февруари
Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ето какво ни чака през най-краткия месец от годината

Загатнато ни е и че втори сезон ще продължи основаната от първи традиция секс сцените да бъдат толкоз горещи, че да ни се постанова да отваряме прозореца, с цел да се охладим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР