Повечето от вас са наясно, че „кучешката“ поза е любима

...
Повечето от вас са наясно, че „кучешката“ поза е любима
Коментари Харесай

Какво си мислят мъжете по време на кучешката поза

Повечето от вас са наясно, че „ кучешката “ поза е обичана на мъжете. Тя не се свързва с фамилиарност и деликатност, заради това, че липсва контакт с очите.

Ето какво си мислят мъжете в този миг съгласно trafficnews.bg:

„ Уау, каква панорама “

Едва ли има мъж, който да не се любува на секси женско дупе, което е право пред очите му.

„ Ох, нека не се изхлузи! “

Кучешката поза е леко „ хлъзгава “ и не е изключено членът да се изплъзне от едната дупка и неумишлено да тръгне към другата. Това няма да приключи добре, в случай че дамата не го е решила, не го желае и не е готова за това.

Ако го вършиме с по-забързани темпове, бъдете деликатни да не се изплъзне и да се „ удари “ в дупето ѝ, тъй като може съществено да се контузите.

„ Дали е прекомерно бързо? “

Тази поза подготвя мъжете незабелязано да се движат като добре смазана машина, вдигаща висока скорост. Някой път сексът се трансформира в лудо боричкане и се постанова дамата да успокои темпото накратко.

„ Харесва ми, когато се обърне и ме огледа “

Както знаете, с тази поза нямате контакт с очите. Въпреки това, обаче, за един мъж е доста възбуждащо, в случай че в избран миг дамата обърне главата си и го огледа с мръснишки взор.

„ Да ѝ дърпам ли косата? “

Дори да е от мъжете, които не си падат по скубането, в този миг сигурно му се коства добра концепция и му идва да сграбчи косата ѝ.

„ Дали да я шляпам? “

Това е следващият въпрос, който си задават и просто им идва от вътрешната страна да го създадат. Трудно е да устоят откакто имат хубаво секси дупе пред очите си.

„ Дали тя свърши? “

Единственият метод един мъж да разбере, дали дамата е получила оргазъм е, в случай че тя го показва вербално или лицево. Но в този случай тя е с тил и е мъчно да се отгатне, по тази причина тя би трябвало да „ подскаже “ какво се случва с тялото ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР