Повечето от нас вярват в кармата. Кармата е просто резултат

...
Повечето от нас вярват в кармата. Кармата е просто резултат
Коментари Харесай

Астролози обясняват как кармата от миналия живот влияе на следващия

Повечето от нас имат вяра в кармата. Кармата е просто резултат от предишния ни живот. Астролози споделят за това по какъв начин нашият сегашен живот е повлиян от предходната житейска карма.
Прераждането на душата е фундаментална религия изключително в индуизма. Ведическата астрология приказва за дейности от предишния живот, известни още като карма. Те водят до проявление на обстановки от втория живот. Качеството на живот, което човек получава, зависи от неговата карма, която съставлява делата, насъбрани в предишния живот.
 Датата на раждане предопределя целия ни живот? Датата на раждане предопределя целия ни живот?
Съдбата на човек е тясно обвързвана с датата, на която е роден. От хиляди години човечеството се пробва да разкрие тайната на кармата и д...
Връзка с предходната карма
Съдбата ви се оформя от действието ви от предишния живот. Има доста хора, които срещаме през този живот, само че някои допират живота ни повече от другите, с такива хора имаме връзка, която илюстрира задълженията от предишния живот. Учат ни на житейски уроци. Приятелите, които сътворяваме, фамилията, в което сме родени, даже непознатите хора, които срещаме и поздравяваме в ежедневния ни живот, всичко е част от нашата карма от предишния живот.
Цели на кармата
Никой не идва в живота на индивида без съответна причина. Към него постоянно е прибавен някой или различен кармичен проект. С хората, с които взаимодействаме през живота си, сме свързани посред ни от скритите ръце на кармата. Било то положително дело или неприятно, то ще откри своя метод да се върне при вас в обилие. Когато нещо или човек са изпълнили задачата си в живота ви, те ще си отидат. Ако се опитате да задържите нещо или някой, който към този момент е извършил задачата му в живота ви, в последна сметка ще получите пострадване.
 Каква е повода хората имат вяра на астрологията Каква е повода хората имат вяра на астрологията
Въпреки че астрологията не е вяра, тя предлага някакъв вид религия и по-задълбочено схващане на света, в който всички ние живеем. Всек...
Работа на Кармата
Човек би трябвало да се научи да се освобождава от своята карма в избраното време. Кармичната сметка е известна още като паметта на душата. Кармата води до себе си, което значи, че в случай че изневерявате, другите ще ви изневеряват в идващия живот. Ако обичаш, ще бъдеш обичан. Делата ви през целия ви живот стават среда на вашето битие, тъй че постоянно правете всичко допустимо, с цел да живеете живота си откровено и правдиво. Един от най-интересните обстоятелства за кармата е нейната мощ да трансформира  ролите, което значи, че родителите ви през този живот може да са били вашето дете през предишния ви живот. Душите също сменят пола. Кармата се повтаря, с цел да даде нови резултати. Може би сте забелязали в живота, че продължавате да попадате в една и съща обстановка всякога.
Помня!
Това значи, че кармата не е удовлетворена от резултатите, които вашите дейности дават. Докато и в случай че не научите на какво се пробва да ви научи кармата, ще останете в същата обстановка. Кармата е превъзходен метод на Вселената да осъзнаем личните си дейности. Винаги продължавайте да работите за основаване на добра карма.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР