Повечето от нас ще се окажат във връзка или на

...
Повечето от нас ще се окажат във връзка или на
Коментари Харесай

Как да забележите нарцисиста още на първата среща

Повечето от нас ще се окажат във връзка или на среща с нарцисист в някакъв миг от живота, само че е евентуално да не го осъзнаем на време. Откриването на нарцисиста от рано, до момента в който се срещатате, не е по никакъв начин елементарно, по тази причина хората постоянно се оказват в връзки с тях. И по този начин, по какъв начин можете да си спестите време и сърдечна болежка, като забележите нарцисиста още на първата среща?

Какво дефинира нарцисиста
Нарцисистът е човек, който е доста независимо зает и има вяра, че светът се върти към тях. Има цялостен набор от нарцистично държание, като някои хора са клинично диагностицирани с нарцистично разстройство на личността. Има няколко разнообразни метода, по които нарцисизмът може да се прояви в човек. Например, те могат да бъдат срамежливи или отзивчиви. Единственото общо е, че те са срещу шерването на прочувствена накърнимост. Ето защо да внимавате.

Нарцисистите не си поплюват
Понякога може да е хубаво някой различен да поеме контрола, само че в случай че възнамеряват всеки аспект от вашата среща, това може да е сигнален знак. Нарцисистите желаят всичко да върви по техния метод и по тази причина рядко ще оставят нещата на случайността или навън. Следователно те евентуално ще възнамеряват къде отивате на вечеря, в кой бар би трябвало да се насочите по-късно и в кое време да напуснете. Разбира се, може просто да е някой, който е много необикновен или желае да ви опустоши от краката, тъй че е значимо да ревизирате дали дават отговор на някой от другите критерии, преди да избягате.

“Скромниченето ”
Разбира се, обикновено е да си говорите на среща, само че нарцисистите са склонни да се хвалят повече от другите, а тези, които се извисяват по-високо в скалата, могат да го създадат, без даже да осъзнавате. Те ще се вметнат в диалог за това, че постоянно летят първа класа, да вземем за пример, и ще останете впечатлени, без даже да осъзнавате, че това е фрапантен фукане.

Обсипват ви с любовни излияния
Въпреки че това звучи безобидно, това може да е знак за идни злокобни неща. Нарцисистът евентуално ще се опита да ви закачи, като ви каже неща като това, че явно сте „ предопределени да бъдете дружно “ и преди даже да си вземете мезетата, ще възнамерява пътуванията, които ще предприемете, и приключенията, които ще извършите. За множеството хора, изключително за тези, които са малко несигурни, това боготворене и внимание може да бъде опияняващо и пристрастяващо, тъй че е евентуално да дадете на този сътрудник всичко, което желаят – което е тъкмо техният проект.

Груби са с обслужващия личен състав
Ако някой е недодялан към сервитьор, това евентуално е индикатор за това по какъв начин в действителност се отнасят с хората и може да се отнасят с вас в бъдеще. Няма потребност от неучтивост или надменност, когато сте в ресторант (или въобще в миналото, в действителност!), тъй че дано това бъде сигнален знак. Шансовете са, че индивидът, с който сте излезли, носи в себе си експанзия и е изцяло допустимо да се окаже прочувствен принудител – несъмнено не влиза в рубрика “подходящи ”!

Обръщат прекомерно доста внимание на вашите несигурности
Нарцисистът ще прави „ смешки “ за някои от вашите несигурности и ще натисне по слаби места в диалог, само че рядко ще даде непринудено информация за личните си уязвимости или предходен опит. Това ще ги накара да се почувстват по-силни и в последна сметка ще усетите, че сте на горещата седалка. Има възможност те да употребяват и тази информация против вас в бъдеще.

Ако смятате, че може да сте на среща с нарцисист, време е да си тръгнете. Разбира се, може да е мъчно, изключително защото те ще ви кажат неща, които желаете да чуете, и ще се опитат да ви убедят, че сте страхотна двойка, само че в дълготраен проект ще се окажете нещастни. Можете да намерите някой доста по-добър и несъмнено заслужавате някой по-малко манипулативен и самомнителен.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР