Повечето от нас може би си мислят, че е просто

...
Повечето от нас може би си мислят, че е просто
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са най-лошите шефове

Повечето от нас може би си мислят, че е просто да си началник. Опитайте и ще го разберете. Ето кои са най-лошите шефове:

Близнаци

Шефът би трябвало да може да управлява екипа и думите му да въодушевяват. Но постоянно Близнаците са доста несигурни хора. Те не могат да се спогодят със себе си,  а какво остава за подчинените им. Има още една личностна линия, която пречи на добре координираната работа - гигантско им его. Признаването на грешките им въобще не им е мощна страна.
 
Рак

Този знак сигурно харесва ролята на водач. Те са специалисти в даването на препоръки и указания . Усещането за мощ ги топли. Раците не обичат публичността, привикнали са да стоят на назад във времето и не обичат да поемат отговорност за дейностите си. В случай на проблеми в работата Ракът ловко ще отстъпи, а подчинените ще натрупат куп проблеми.

 Дева

Представителите на зодията са перфекционисти. Те изискват съвършен резултат, само че не постоянно знаят по какъв начин да обяснят дилемите. За Девите е много мъчно да предадат на подчинените си какво желаят, а методите им са особени: те ще крещят, ще хвърлят документи, ще откачат. Работата е преди всичко за Девата, тъй че изключителните часове са нормална процедура, която чиновниците няма да харесат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР