Повечето от нас могат да признаят, че възприемат смартфона като

...
Повечето от нас могат да признаят, че възприемат смартфона като
Коментари Харесай

Кой е подходящият смартфон за вас?

Повечето от нас могат да признаят, че възприемат смарт телефона като естествено продължение на ръката си. А колкото повече време прекарваме с обичаното мобилно устройство, толкоз по-често стартират да се набиват на очи някои дребни, само че досадни проблеми. Понякога телефонът цикли на обичаните приложения, или нормалните дейности лишават повече време. В други случаи паметта е запълнена, а камерата не прави чак толкоз положителни фотоси, с цел да ги качите в обществените мрежи. Всичко това подсказва, че е време за нов смарт телефон. Добрата вест е, че до края на май A1 предлага до 75% понижение за определени устройства в своя онлайн магазин.
Снимки на домашно приготвената пица, игри, диалози със семейство и другари, онлайн срещи с сътрудници са единствено част от функционалностите, с които всеки един от нас запълва дните в изолираност. Независимо дали сте фен фотограф, състезателен запалянко или работите старателно от разстояние, в онлайн магазина на A1 ще откриете подобаващото за вас устройство. Всички оферти от най-новата онлайн акция са на комплекти от смарт телефон и моден аксесоар или джаджа със съществени отстъпки сред 25% и 75% от постоянната цена на съответното устройство.
Перфектният баланс на качество и налична цена
Едни от най-актуалните модели на пазара - Huawei P40 lite и Samsung Note 10 lite, са част от смарт телефоните, които в този момент са разполагаем на промоционални цени. Те съвсем по нищо не отстъпват на своите Pro версии. Huawei P40 lite предлага мощ, моден дизайн и отлична камера с доста благоприятни условия – съвършената композиция за всеки познавач на положителната смарт телефон снимка. Ha разположение на потребителите има и видео редактор (АІ Vіdео Еdіtоr,) c ĸoйтo можете да добавяте мyзиĸa за декор, да изрязвате ĸaдpи или да употребявате разнообразни шаблони. Така видеата се трансформират в същинска кинопродукция за обществените мрежи.
Samsung Note 10 lite от своя страна е подобаващ за всеки, който се стреми да бъде по-продуктивен в работата си. Технологията подсигурява, че с един клик на S Pen можете да управлявате презентация, да контролирате видео наличие или да извършите фотография. Воденето на бележки става по-бързо и по-лесно, изключително когато сте в придвижване, с помощта на приложението Samsung Notes. Сега можете да превърнете записките си от ръкописен текст в текстов файл, който може елементарно да се редактира и споделя.
За всички, които се възползват оптимално от функционалностите на своя смарт телефон, Samsung Note 10 lite и Huawei P40 lite вървят в комплект с портативна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.
Универсални бюджетни решения
В рамките на акцията в онлайн магазина на A1 има и бюджетни решения от Samsung, Huawei и LG, подобаващи за всички, които търсят композиция от несъмнено и комфортно устройство, и моден дизайн. С най-голяма отстъпка от цели 75% е смарт телефонът LG К50s. Той идва в комплект с хендсфри ttec Rio. Samsung A20e и Huawei P Smart Z могат да бъдат закупени с 50% понижение от цената и са в комплект с портативна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.
Huawei Nova 5T е съвършеният избор за всеки почитател на игрите. Осемядреният чипсет и бързият графичен ускорител се оправят без проблем с натоварващи игри като PUBG и Fortnite с включени графични резултати. Благодарение на своя чипсет Kirin 980, който задвижва също и настоящите флагмани на компанията, смарт телефонът е задоволително бърз, с цел да задоволи потребностите и на най-запаления геймър. Устройството предлага вградена памет от 128GB и 6GB RAM, което е повече от задоволително за бърза и плавна работа на интерфейса. Любителите на аксесоарите ще се радват да научат и за комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4. Двете устройства могат да работят в синхрон и да оказват помощ на фитнес запалянковците да наблюдават индикаторите си.
Промоционалните цени са годни до 31 май и важат единствено при закупуването на устройство с проект от А1. Целият развой се случва онлайн, a доставките са безвъзмездни до всяка точка на страната, без значение от цената на поръчаното устройство. Договорът също се изпраща по пощальон, а клиентите могат да го прегледат и онлайн, преди да го подпишат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР