Повечето ни структури, както и тези на ГЕРБ, искат да

...
Повечето ни структури, както и тези на ГЕРБ, искат да
Коментари Харесай

СДС най-вероятно ще е с ГЕРБ и за местните избори

" Повечето ни структури, както и тези на ГЕРБ, желаят да сме дружно и на локалните избори. "   Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на първата конференция на партията след изборите за Европейски парламент. 

Той разяснява, че изборите са минали доста тежко и регистрира ролята на премиера Борисов като извънредно позитивна за резултатите, реализирани от обединената листа ГЕРБ-СДС. 

" Видях една доста проведена партия. Видях какво бяха създали те на местата на техните срещи. Включването на премиера Бойко Борисов по-активно способства за смяна на тренда при започване на акцията ", заяви той.

Според него е явно, че съюзът е проработил добре и има капацитет да се развива.

" Ние имаме едно решение, което дава независимост на нашите локални структури да вземат решение по какъв метод ще се явят на есен за локалните избори, като възбраната е към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. На множеството места най-вероятно ще бъдем дружно с ГЕРБ. Това го желаят нашите структури и структурите на Политическа партия ГЕРБ. Местната власт е извънредно значима ", добави Христов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР