Повечето компании не са готови да внедрят генеративен AI в

...
Повечето компании не са готови да внедрят генеративен AI в
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Accenture казва, че повечето компании не са готови за внедряване на AI

Повечето компании не са подготвени да внедрят генеративен AI в мащаб, тъй като им липсва постоянна инфраструктура за данни или нужните контроли, с цел да подсигуряват, че технологията се употребява безвредно, съгласно основният изпълнителен шеф на консултантската компания Accenture.

Най-нашумелата технология за 2023 година към момента е в пробна фаза в множеството компании и макроикономическата неустановеност възпира разноските за ИТ като цяло, сподели Джули Суит пред Financial Times в идно изявление на компанията, публикуваща тримесечни резултати във вторник.

Анализаторите чакат Accenture да покаже още един огромен скок в приходите от генеративни AI планове през трите месеца до 30 ноември, само че единствено с $300 милиона за предходните шест месеца остават дребни спрямо груповите продажби от $64 милиарда годишно.

Корпоративните ръководители имат предпочитание да внедрят технологията, с цел да схванат по-добре данните в организацията си или да автоматизират повече обслужване на клиенти, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР