Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе

...
Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе
Коментари Харесай

Как да завладеете един мъж според зодията му

Повечето дами обезверено се пробват да схванат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, даже вървят по врачки. Истината обаче е, че нормалните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете.
Защото са общи, а мощният и нежният пол са безусловно разнообразни даже да са от една и съща зодия. Вижте кое е най-характерно за вашия обичан съгласно знака, под който е роден.
Овен
Ако вашият обичан е роден под знака на Овена, не очаквайте от него дълго и сантиментално ухажване. Той е изцяло наясно с възприятията си, знае какво желае и е сигурен, че ще го реализира, стига единствено да ви огледа. Представителят на зодията обаче може да бъде и доста благ - да ви прави дребни дарове без мотив, да ви звънне “просто по този начин ”, с цел да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря ненадейно, откакто сте му споделили, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред тв приемника.
За да му харесате, бъдете естествени - той необръща внимание на умните очи, интелигентните изявления или висшето обучение. Обича честността, притегля го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една много неприятна линия - съвсем незабавно откакто е спечелил една жена - стартира да се оглежда за идната. Но същинската обич може да задържи вниманието му за дълги години.
Това са най-интелигентните зодии! Знаят всичко
Телец
Ако сте си паднали по мъж от зодия Телец, имате един сигурен метод да го спечелите. Гответе! Вкусно и доста. Ако сте се постарали в кухнята, той ще е удовлетворен да прекарва с вас дълги сантиментални вечери на сладки приказки, с благи погледи и буен секс.
Този мъж е стъпил крепко на земята, обича сигурността и в случай че се пробвате да му въртите номера, като флиртувате с други, ще го загубите. Той не обича да го вършат на простак, а когато е ядосан, може да е злопаметен - ще се постарае да ви нарани.
При всички положения обаче с него е допустима дълга и щастлива връзка - той е дисциплиниран, в случай че препоръките ви са рационални, няма да се колебае да ги следва. Може да имате дребни различия поради парични въпроси - Телецът ненавижда да дава пари, тъй че няма да ви глези прекомерно доста. Но и в никакъв случай няма да не помни рождения ви ден. Просто е сантиментален с мярка.
Рак
Мъжът Рак е доста безрезервен обичан, само че доверието му се печели мъчно. За да стигнете до него, би трябвало да методите с положително и дълго и настойчиво да се потвърждавате. Той харесва домашния уют, когато се запознавате с роднините му, похвалете устрема му да има крепко семейство. Когато привикне с вашата ненатрапчива обич - той няма да разреши да се разделите за нищо на света.
Въпреки желанието си за семейство и непосредственост Ракът се нуждае от време на време от самотност - не ограничавайте свободата му с ревности, кавги или мръщене. Той не ви изневерява - просто вътрешният му свят изисква от време на време да си почива даже от любовта.
Пък по този начин и вие ще си отдъхвате, тъй като когато обича същински, представителят на този знак може да “задуши ” половинката си. Връзката ви евентуално няма да е мощно прочувствена, бурна и с умопомрачителен секс, само че пък ще е приятна и здрава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР