Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе

...
Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе
Коментари Харесай

Тайната е разгадана! Ето как да влезете под кожата му според зодията

Повечето дами обезверено се пробват да схванат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, даже вървят по врачки. Истината обаче е, че нормалните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете. Защото са общи, а мощният и нежният пол са безусловно разнообразни даже да са от една и съща зодия. Вижте кое е най-характерно за вашия обичан съгласно знака, под който е роден. Овен

Ако вашият обичан е роден под знака на Овена, не очаквайте от него дълго и сантиментално ухажване. Той е изцяло наясно с възприятията си, знае какво желае и е сигурен, че ще го реализира, стига единствено да ви огледа. Представителят на зодията обаче може да бъде и доста благ – да ви прави дребни дарове без мотив, да ви звънне “просто така”, с цел да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря ненадейно, откакто сте му споделили, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред тв приемника. За да му харесате, бъдете естествени – той необръща внимание на умните очи, интелигентните изявления или висшето обучение. Обича честността, притегля го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една много неприятна линия – съвсем незабавно откакто е спечелил една жена – стартира да се оглежда за идната. Но същинската обич може да задържи вниманието му за дълги години.

Телец

Ако сте си паднали по мъж от зодия Телец, имате един сигурен метод да го спечелите. Гответе! Вкусно и доста. Ако сте се постарали в кухнята, той ще е удовлетворен да прекарва с вас дълги сантиментални вечери на сладки приказки, с благи погледи и буен секс. Този мъж е стъпил крепко на земята, обича сигурността и в случай че се пробвате да му въртите номера, като флиртувате с други, ще го загубите. Той не обича да го вършат на простак, а когато е ядосан, може да е злопаметен – ще се постарае да ви нарани. При всички положения обаче с него е допустима дълга и щастлива връзка – той е дисциплиниран, в случай че препоръките ви са рационални, няма да се колебае да ги следва. Може да имате дребни различия поради парични въпроси – Телецът ненавижда да дава пари, тъй че няма да ви глези прекомерно доста. Но и в никакъв случай няма да не помни рождения ви ден. Просто е сантиментален с мярка.

Рак

Мъжът Рак е доста безрезервен обичан, само че доверието му се печели мъчно. За да стигнете до него, би трябвало да методите с положително и дълго и настойчиво да се потвърждавате. Той харесва домашния уют, когато се запознавате с роднините му, похвалете устрема му да има крепко семейство. Когато привикне с вашата ненатрапчива обич – той няма да разреши да се разделите за нищо на света. Въпреки желанието си за семейство и непосредственост Ракът се нуждае от време на време от самотност – не ограничавайте свободата му с ревности, кавги или мръщене. Той не ви изневерява – просто вътрешният му свят изисква от време на време да си почива даже от любовта. Пък по този начин и вие ще си отдъхвате, тъй като когато обича същински, представителят на този знак може да “задуши” половинката си. Връзката ви евентуално няма да е мощно прочувствена, бурна и с умопомрачителен секс, само че пък ще е приятна и здрава.

Близнаци

Ако сте създали грешката да се влюбите в мъж от зодия Близнаци, вие имате сложна задача – просто той търси идеалната жена. Разбира се, това напълно умерено може да сте вие. Но единствено в случай че сте красива, доста образована, с влиятелна работа, финансово обезпечена, с връзки в обществото. И също така би трябвало да се примирите, че преди вас той се е опитвал да откри идеалната жена, пресявайки много други. Бързо ще забележите, че е много променчив, въздейства се от настроенията си, а те се сменят постоянно. Освен това непрестанно ще ви изпитва – просто ще се пробва да се убеди, че сте толкоз интелигентна, колкото изглеждате. Може и да ви елементарни един-два неточни отговора, само че в случай че не отговорите на интелектуалните му условия, по-добре си търсете различен. В подмяна обаче с него е доста радостно, той може да е сантиментален и да прави дарове, сексът ще бъде на нужното равнище.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Лъв

Искате ли да спечелите Лъва, подарете му свободата. Ако е сигурен, че няма да го ограничавате и му вярвате, той е кадърен, без доста да му мисли, да се обвърже с вас вечно. В същото време ще ви обезпечи и задоволително персонално време, в което да вършиме каквото желаете. Но не си мислете, че няма да ви ревнува и да следи под лупа дали не кръшкате скрито. С това ще би трябвало да се примирите. В същото време, даже да ви остане правилен, постоянно ще се оглежда за някоя друга “лъвица” за лек флирт. За да впечатлите обичания си, може и да не сте доста шикозна и блестяща, само че сигурно би трябвало да сте интелигентна и да сте подготвена да му се възхищавате до пристъп. Като всеки лъв в природата и вашият Цар на животните ще се нуждае постоянно да му приглаждате гривата и да му казвате, че е най-хубавият. Самочувствието, което му давате, е доста значимо за него. И не забравяйте – той е шефът и той командва.

Дева

Мъжът Дева е особена “порода” – той може да е леко муден, да не е доста сензитивен, само че в това време е прекомерно разумен и без да подозирате – от време на време своеволен. Когато нямат половинка, представителите на знака се лутат сред доста дами и неналичието на задръжки ги карат постоянно да сменят леглото, в което прекарват нощта. Едновременно с това, в случай че е намислил да се обвърже, мъжът Дева ще желае да е сигурен, че взима вярно решение. И е подготвен да разнищи всички секрети на дамата, с която счита да показа живота си. Бъдете сигурни, че ще ви разпитва за най-малките детайлности, откогато сте се родили, и когато минимум очаквате, ще се пробва да ви хване в неистина, тъй като сте трансформирали някоя история. Можете да го спечелите, в случай че поддържате къщата подредена и чиста. Той ще го оцени и може да бъде примерен мъж, грижлив ухажор и добър татко.

Везни

Мъжете от този знак напълно не са лесни. Везните са харесвани за сътрудници поради уравновесения си темперамент, само че той не трябва да ви заблуждава. Ако усети, че сте нечестни с него или го мамите, може да изригне като вулкан. Преди това обаче много дълго ще търпи, ще убеждава и себе си даже, че бърка във връзка с вас, до момента в който истината не го блъсне в лицето. Стане ли това обаче, не разчитайте на амнистия, тъй като няма да я получите. Освен това бъдете постоянно нащрек – той е доста образован и умее да извлича информация даже от най-невинните отговори, които давате на сякаш инцидентните му въпроси. Обикновено е сигурен, че всички му се възхищават, и може неправилно да изтълкува общителното ви държание, като предоставяне на задатък. Ако не сте сигурни какво желаете от него, по-добре не го подвеждайте. Способен е на брак по сметка, когато е в негова изгода, несъмнено.

Скорпион

Попаднали сте на мъж Скорпион и желаете да го задържите? Няма нищо по-лесно. Дайте му плевел секс с акробатични осъществявания, изпепеляваща обич с доста пристрастености, кавги и съмнения, вкусна пикантна храна, рискови прекарвания като скачане с бънджи и полет с делтапланер и той ще бъде ваш. Може би даже вечно. Но не се заблуждавайте, че Скорпионът елементарно се подлъгва по повърхностни усеща и не умее да мисли. Напротив, той е доста интелигентен и също така недоверчив, изобщо не има вяра в положителното и шанса. Смята, че известни пречки в любовта са за предпочитане пред безоблачните усеща. Освен това, в случай че вие не го харесвате задоволително, само че той си е паднал по вас, не се опитвайте да избегнете преследването му. Безполезно е – той ще ви има рано или късно без значение какво ще му коства това. От дете той е привикнал непроменяемо да побеждава.

Стрелец

Ако вашият обичан е роден под знака на Стрелеца, той е съвсем като Овена, само че малко по-романтичен. Той е изцяло наясно с възприятията си, знае какво желае и е сигурен, че ще го реализира, стига единствено да ви огледа. Представителят на зодията обаче може да бъде и доста благ – да ви прави дребни дарове без мотив, да ви звънне “просто така”, с цел да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря ненадейно, откакто сте му споделили, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред тв приемника. За да му харесате, бъдете естествени – той не обръща внимание на умните очи, интелигентните изявления или висшето обучение. Обича честността, притегля го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. За разлика от Овена, Стрелецът обича изненадите и пътешествията, тъй че непрекъснато се старайте да го сюрпризирате.

Козирог

Мъжът Козирог може да бъде доста неотразим – вие виждате трезвата му мисъл, харесва ви уважението, с което приказва за фамилията си, знаете, че е доста добър в работата си. Освен това и приятелите ви го утвърждават, тъй като има възприятие за комизъм и умее да бъде занимателен. Той в действителност е един превъзходен мъж – може да бъде доста правилен брачен партньор, стига да не се разочарова, или да не изпадне в суматоха, че не се оправя с живота. Въпреки че външно е спокоен и балансиран, би трябвало да знаете, че той също има своите моменти на яд. Може да е “кисел” всяка заран, до момента в който не си е изпил кафето, а може и да става по мрачно и да си подсвирква от наслаждение. Той харесва общуването с хората и не умее да бъде самичък. Ако сте оптимистка, обичате да работите и готвите вкусно, вие сте неговият натурален избор и той няма да ви остави. Освен това е добър ухажор и съзнателен грижлив татко.

Водолей

Водолеите са обаятелни мъже – странното е, че имат голямо въздействие върху дамите, без изобщо да се стремят към това. Те наподобяват необичайно отнесени и като че ли не виждат дамите към себе си. Това естествено непреклонно примамва представителките на нежния пол. Но и не може да се каже, че мъжът Водолей е незаинтересуван от дамите. Той вижда, чува и проучва всичко, което става към него. Ако работите дружно, може с месеци да не ви каже нито една дума и да сте безусловно уверена, че даже не знае името ви,но след това ненадейно един ден ще се вгледа в очите ви и ще каже, че са сини като перцата на сойката. И клопката ще щракне, а вие ще сте вътре вечно. Около Водолея непрекъснато ври и кипи. В случай че си е избрал специалност, която харесва – той живее с работата си. Може да обича дамата, на която има вяра, стига да не го лимитира, а той да й се възхищава.

Риби

Мъже като представителите на зодия Риби не се срещат постоянно – те са умни, магнетични, имат мощно полово лъчение, даже на пръв взор да наподобяват неугледни, дамите елементарно си падат по тях. Причината е, че умеят да схващат срещуположния пол. Дори в младостта си да се лутат сред доста дами и да не могат ясно да дефинират какво тъкмо търсят, влюбят ли се един път – това нормално е вечно. Ако ви имат вяра задоволително, пред вас могат да си разрешат да наподобяват темерути, да не ви дават отговор, колкото и да ги питате нещо, да се държат като че ли не са на този свят, а витаят в облаците. Приемете го като знак на доверие. В такива моменти е най-лесно да ги опитомите. Те се поддават на превъзпитание, тъй като по природа са благи и положителни, а и за нищо на света не желаят да обидят дамата, която обичат. В леглото са неотразими, от време на време перверзни.
Източник: bg-astrology.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР