Повечето жени и много мъже във връзки (поне преди брака)

...
Повечето жени и много мъже във връзки (поне преди брака)
Коментари Харесай

Съпругът ми и аз живеехме в пълна хармония, докато един ден той не ми разкри своята ужасна тайна

Повечето дами и доста мъже във връзки (поне преди брака) постоянно имат по този начин наречената аварийна алтернатива. Най-често това е същият „ скрито “ любящ другар или другарка, който ще отиде до доста поради въздишките си.

С течение на времето животът слага всичко на мястото си и даже същите тези аварийни разновидности в по-голямата си част идват на себе си и развиват личните си връзки с някой различен. Но, за жалост, това не постоянно се случва.

Важно е да разберете, че в случай че индивидът, към който имате усеща, не желае да има нищо общо с вас, тогава вашата обстановка няма да може да се промени с течение на времето. Хората надълбоко в себе си към момента са егоисти. И нямат спорни усеща по отношение на потреблението на другите. Затова не трябва да се привързвате към вашата „ бъдеща сродна душа “. По-добре е да се грижите за себе си и за саморазвитие. В последна сметка, когато се усещаме по-добре, другите го виждат. Което оказва огромно въздействие както върху самочувствието, по този начин и върху качеството на живота ни.

РЕЗЕРВНА ОПЦИЯ

Познавах брачна половинка си в гимназията. Когато бях в 11 клас, в нашата дискотека идваха по-големи момчета и Денис беше измежду тях. Второкласник, в готино яке и с живи сини очи. Спомням си, че тогава бях вманиачен по неговата мистериозна харизма и прочут темперамент. Той познаваше всички наши момчета, а тези, които не познаваше, просто мечтаеха да го срещнат. Тази вечер даже не се приближих до компанията му, само че животът ни събра малко по-късно.

Когато самият аз започнах да изучавам в института и към този момент бях минал някакво „ бойно кръщение “, още веднъж срещнах Денис. Сега той завършваше образованието си, само че към момента беше същият сладостен човек, какъвто го срещнах преди няколко години. И макар че в мен кипяха момичешки несигурности и подозрения, този път имах смелостта да се кача и да се срещна. Реакцията му беше доста блага и той самият ме предложения да се срещнем персонално след няколко дни. Бях на седмото небе.

Мина време, започнахме да се срещаме, по-късно започнахме да живеем дружно. Денис си откри добра работа, а аз продължих да изучавам. Бяхме съвременна двойка и това доста ме устройваше. Беше ми прелестно да осъзная, че аз, едно ниско, цялостно момиче, се усещам сносно до моя висок и хубав господин. Винаги съм знаела, че той няма да ме нарани и няма да разреши на никой на този свят да каже нещо обидно за мен. Така че сватбата не лиши доста време да се случи. Въпреки че Денис сподели, че това е просто „ празник за шоу “ и той не го приема на съществено.

Растяхме, развивахме се и непрекъснато измисляхме нови проекти за живота. Но аз настоях Денис да спре да се среща с приятелите си през ден, все едно са още възпитаници или студенти. Освен това не бях очарован от техните визити при нас. Исках тишина и успокоение с обичания човек. И 25 години към този момент не са детство. Време е да помислим за бъдещето, за фамилията.

Денис от време на време мърмореше за това. Той сподели, че към момента не е подготвен да се сбогува с предишния си живот. Но видях, че има капацитет. Не си мислете, че не сме били някаква проблематична двойка, не. Денис просто изтича при приятелите си след работа. Не останах на работа, с цел да свърша всичко. Не се прибра при мен. И той отиде на „ своето празненство “. Така се е чувствал жив, допускам. Поне по този начин ми сподели.

И тогава един ден, след четири години взаимен живот, той ми разкри тайната си. Той има друга жена. И всичките му другари знаят за нея. Освен това всички са по-щастливи с нея, в сравнение с с мен. Защото тя не изисква доста, не я принуждава да прави рутинна работа, не хленчи. Поисках да ми покаже нейна фотография. И там видях едно момиче, което беше моята безспорна диаметралност. Висок, слаб, с руса разпусната коса. По дяволите, аз самият бих се влюбил в нея.

Но Денис сподели, че това е неговият авариен вид. Защото бях негова жена. Бях негов сътрудник в живота. И тя не е нищо съществено. Да, разведряване. Това е всичко. За да удостовери думите си, тогава Денис извади телефона си, обади се на това момиче и ми сподели пред мен, че в този момент знам за нея. Така че не могат да имат нищо съществено. И затвори. Сякаш това трябваше по някакъв метод да усъвършенства обстановката в моите очи.

Лично аз съм чувал доста за двойки, които даже до момента в който са женени, водят открит метод на живот. Искам да кажа, че се срещат с други хора и освен това. За мен постоянно е било диво. Но спокойствието, с което брачният партньор ми говореше за своята всъщност държанка, ми провокира смесени усеща. Изневеряват ми. Или са изневерили, няма значение. Но в това време те приказват за това непосредствено. А какво да върша по-нататък зависи единствено от мен.

Като цяло отделих няколко дни, с цел да „ помисля “. Преместих се да пребивавам при най-хубавия си другар, с който, за жалост, не бяхме общували дълго време. Тя ме одобри, изслуша ме и ми даде няколко съвета. В началото, несъмнено, беше диво да се каже такова нещо. Всичко се носеше като в мъгла. Но откакто имах добър нощен сън, разбрах цялата информация изцяло. На работа прекарах дълго време в построяването на предстоящ разговор със брачна половинка ми. Претеглих плюсовете и минусите. След това още веднъж приказвах с моя другар. Но в последна сметка се върнах вкъщи.

Като ме видя, Денис ми уточни с усмивка към масата, където във ваза към този момент ме чакаше букет от красиви цветя. Имаше и суши, шоколад, въобще всичко, което обичам. Съпругът ми се вкопчи в мен и ме попита дали съм му дала прошка и може би съм схванала, че въпреки всичко не е толкоз неприятен? В отговор на това го отблъснах леко. Не доста, единствено с цел да знае, че приказвам съществено.

Казах да, разбрах всичко. И повече от това. Готова съм да се потопя в тези води с него. След това извадих телефона си и му демонстрирах кореспонденцията си в приложението за запознанства. Оказа се, че е много известно в нашия град, тъй че имаше от какво да избирате. Първите ми две срещи бяха идващия уикенд. Намерих и авариен вид за себе си. Между другото, през този един злощастен ден на преписка чух, или по-скоро прочетох, толкоз доста похвали за себе си, колкото в никакъв случай не бях чувал даже при започване на връзката ни с Денис.

Реакцията на брачна половинка ми беше бурна. Той се опита да изтрие цялата преписка и приложението от телефона ми. Добре е, че актуалните смарт телефони изискват идентификация с пръстов отпечатък. Тогава той направи скандал, оправдавайки това с обстоятелството, че извика своя „ авариен вид “ и анулира всичко. И въобще не желаех да вървя след образеца му. После отиде на балкона да намерения. След това той искаше да се разноски, само че промени решението си, когато видя какъв брой умерено реагирах на това. Взех си леден душ.

И просто следих дейностите му и се чудех по какъв начин може да се промени човек, в случай че към него се приложи нещо, което преди е считал за нищожно. Дори ми стана любопитно до какво може да докара това. Както и да е, имам проекти за този уикенд. Моят авариен вид. И не знам накъде ще ме доведат. Дори да докара до бракоразвод. Но тази обстановка като че ли ми отвори очите и ми даде опция да погледна нашия съюз в профил. Омръзна ми да бъда момиче по поръчка. Нека някой към този момент да тича след мен, в случай че е по този начин. Ако не желаете да създадете семейство, добре. Може би някой ще бъде по-сговорчив, ще забележим!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР