Повечето известни личности смятат, че бременността ги прави още по-красиви.

...
Повечето известни личности смятат, че бременността ги прави още по-красиви.
Коментари Харесай

Галерия 18+: 27 голи СНИМКИ на бременни звезди

Повечето известни персони считат, че бременността ги прави още по-красиви. През месеците, в които носят плода на любовта с половинката си, те запечатват съвсем всеки миг.

Много от звездите даже не си вършат труда да поставят облекла, а голите им фрагменти се популяризират лавинообразно из мрежата.

Някои звезди пък продават голите си бременни тела и красят кориците на разнообразни списания против не изключително скромни суми и вършат цяло положение от един от най-важните интервали в живота си.

Емили Ратайковски да вземем за пример неотдавна разгласи, че е бременна. Тя е известна точно със съблазнителните си фотоси, които съвсем всекидневно разгласява в профила си в обществената мрежа. Едно наедряло коремче не я стопира. Тя сподели наедрелите си форми преди дни в мрежата.

Вярно е обаче, че не всички голи фотоси са толкоз секси, като тази на Ратайковски. Нека вземем да вземем за пример Ашли Греъм. Тя е супермодел също, само че плюс сайз.

Тя реши да документира деликатно всичките си стрий промени по време на бременността и това провокира бурни полемики в мрежата. Някои утвърдиха и толерираха смелостта и честността й, а други пък обявиха, че не желаят да виждат такива неща в обществените си мрежи.

Много звезди в последните месеци на бременността си театралничат за разнообразни списания и красят кориците им. В Холивуд, а и по целия свят, голите фотосесии на бременни са шлагер.

Модата бе въведена от Деми Мур. Тя се появи през 1991 година на корицата на " Венити феър ". Тя бе покрила гърдите си на фрагмента с една ръка, а с другата придържаше корема си.

Ето и други известни актриси, певици и модели, които демонстрираха голите си форми по време на бременността. Вие преценете дали това е проява на хубост сега преди една жена да даде живот или е просто долнопробност и разврат.

 

Инфо: blitz.bg

Тагове: бременна Деми Мур Ашли Греъм Емили Ратайковски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР