Повечето хотели в Турция вече замразяват цените си. Мярката има

...
Повечето хотели в Турция вече замразяват цените си. Мярката има
Коментари Харесай

Турски хотели изкушават туристите с изненадващи мерки

 Повечето хотели в Турция към този момент замразяват цените си. Мярката има за цел да съживи туризма, ударен от пандемията на COVID-19, разкрива в. " Сабах ", представен от " Стандарт ".

Ръководителят на турската федерация на хотелиерите Сурури Чорабатир съобщи, че цените за почивки в хотелите в страната след възобновяването на полетите с Русия ще останат на равнище 2019 година. Според него настоящите цени са посочени в договорите с туроператори, подписани предходната година, и те към момента са годни.

" Цените няма да се покачат, макар че разноските за хотели са се нараснали по отношение на ограничения против разпространяването на ковид. Някои хотели даже понижават цените, с цел да привлекат клиенти ", сподели Чорабатир. От 1 август Русия възобнови полетите до Турция. Засега те се реализират единствено до Анкара и Истанбул. В същото време полетите до курортните градове ще се правят от 10 август. Сред тях са Анталия, Бодрум и Даламан.

Освен това хотелите в Турция няма да бъдат затваряни, ако бъде открито заразяване с ковид измежду гостите. Персоналът ще работи според инструкциите, изпратени от министерството на културата и туризма на Турция. Предвидени са специфични пространства за изолираност, тъй че хотелите няма да се затварят, заяви през днешния ден Турската федерация на хотелиерите
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР