Повечето хора споделят, че изпитват сравнително високи нива на сексуално

...
Повечето хора споделят, че изпитват сравнително високи нива на сексуално
Коментари Харесай

Как се променя сексуалното желание след брака?

Повечето хора споделят, че изпитват относително високи равнища на полово предпочитание, когато стартират нови сантиментални връзки. Но по какъв начин тъкмо се трансформира половото предпочитание в хода на една връзка? Ами след брака? След като се появят децата? И мъжете и дамите претърпяват ли тези промени по сходен метод или може би има ли някакви вероятни разлики?

Продължителност на връзката и полово предпочитание

Докато мъжете оповестяват за високи равнища на предпочитание, без значение от това какъв брой дълго са били в връзките си, дамите споделят, че колкото по-ниски равнища на полово предпочитание имат, толкоз по-голяма е продължителността на връзките им.
Повечето изследвания по тематиката са единомислещи – първоначално младоженците регистрират приблизително до високо равнище на предпочитание, като мъжете регистрират по-високи равнища на ищах от дамите.

Появата на деца кара новите майки да изпитват по-голям спад в половия интерес, до момента в който желанието на мъжете още веднъж остава приблизително в своята постоянност.

Намаляването на половото предпочитание при дамите има негативно влияние върху половото задоволство и на двамата сътрудници.

От своя страна, мъжете изпитват компликации да признаят, че страдат от понижаване на либидото, защото това опонира на упованията на обществото. Или с две думи, те постоянно да са подготвени за милувки. В тази връзка може да се окаже, че мъжете също изпитват по-слабо или понижено предпочитание, само че просто не им е комфортно да го оповестяват.

Жените (може би даже повече от мъжете) се нуждаят от смяна в половите си прекарвания, с цел да поддържат половия си интерес в подтекста на дълготрайни сантиментални връзки.

За множеството от двойките, които от дълго време са дружно, може да е успокоително да считат, че тези полови проблеми са по-скоро естествено събитие, а не сигнализиране за сериозен проблем във връзката. Въпреки това половите разминавания въпреки всичко могат да причинят доста полово неодобрение и проблеми в брака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР