Повечето хора имат любим сандвич и се оказва, че кралското

...
Повечето хора имат любим сандвич и се оказва, че кралското
Коментари Харесай

Изненадваща причина Кейт Мидълтън да не може да яде квадратни сандвичи, разкрита от кралския готвач

Повечето хора имат обичан сандвич и се оказва, че кралското семейство е много капризно, когато става дума за приятност на дупе - единствено за тях това не е просто въпрос на персонални желания.

Бивш кралски готвач твърди, че семейство Уиндзор, в това число Кейт, принцесата на Уелс, в никакъв случай няма да ядат квадратно сарни, а странният табиет идва от много остарял генезис.

Бившият основен готвач - Греъм Нюбоулд - изясни, че Кейт и другите кралски особи заобикалят този тип сандвичи непременно поради остаряло, страховито поверие. Нюболд, който е работил в двореца Кенсингтън и Бъкингамския замък, съгласно The ​​Sun, изясни необикновеното предписание в документален филм, наименуван Тайните на кралската кухня.

„ Кралските особи в никакъв случай не ядат квадратни сандвичи, тъй като традицията гласи, че всеки, който им предлага храна с остри ръбове, се пробва да смъкна трона на Англия “, изясни готвачът. Той добави, че през всичките си години, когато работи за кралските особи, той в никакъв случай не е подавал паница...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР