Повечето хора асоциират Хелоуин с възможността да се маскират по

...
Повечето хора асоциират Хелоуин с възможността да се маскират по
Коментари Харесай

Какво ни готви Хайди Клум за Хелоуин

Повечето хора асоциират Хелоуин с опцията да се маскират по всякакъв метод и да излязат да се забавляват. Ние персонално, с изключение на с това, го свързваме и с годишното празненство на Хайди Клум .
 Хайди Клум, Том Каулиц и фотографията без горнище на бански
Хайди Клум по монокини

Какви ги прави с Том Каулиц в Италия

Всяка година на 31 октомври моделът провежда Хелоуин празненство, на което събира куп известни персони, маскирани като животни, супергерои и какво ли още не.

Самата тя притегля най-вече погледите, тъй като нейният костюм постоянно е най-изпипан. Миналата година се беше маскирала като Фиона, възлюбената на Шрек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Euromaxx (@dw_euromaxx) на Ное 1, 2018 в 7:01 PDT

Тази година Хайди Клум също ни готви нещо впечатляващо. Все още знаем какво е, само че моделът пусна малко видео, което разсъни доста спекулации.

На него се вижда по какъв начин дизайнерът Майк Марино , който е работил върху костюмите във филми като " Аз съм легенда " (2007 г.) и " Черен лебед " (2010 г.), майстори последните елементи към костюма на Хайди.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Окт 16, 2019 в 8:50 PDT

Разбира се, Клум го е снимала по подобен метод, че единствено да загатне върху какво се работи, само че без да издава. В мненията обаче заваляха догатки.
 Хелоуин, Хайди Клум, Бела Хадид и едно незабравимо празненство
Страшното празненство на Хайди Клум

Когато звездите са сложни за различаване

Сред най-често срещаните са, че този Хелоуин Хайди Клум ще бъде преобразена като Клеопатра, Мария Антоанета или Лейди Либърти (Статуята на свободата).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР