Повечето членове на Градския съвет отказаха да кажат как ще

...
Повечето членове на Градския съвет отказаха да кажат как ще
Коментари Харесай

Малко демокрация: Повечето членове на Градския съвет няма да ви кажат как стоят нещата по отношение на разрушителния Закон за спирките

Повечето членове на Градския съвет отхвърлиха да кажат по какъв начин ще гласоподават за превъзмогване на ветото на кмета Адамс върху Колко Stops Act - което е много изобличително доказателство за това какъв брой недемократично е станало доминираното от демократите тяло.

Кметът наложи несъгласие, тъй като това явно би предиздвикало полицейските чиновници да изразходват прекалено много време, в това число ексклузивен труд, за подаване на документи за всяко взаимоотношение с обществеността.

И въпреки всичко от 35-те членове на съвета The Post изиска позицията им по отношение на идното предложение за анулация на Адамс и наложително влизане в действие на законопроекта, 25 или ни дадоха „ без коментар “, или въобще не дадоха отговор.

Което значи, че те не считат, че дължат на гласоподавателите да кажат къде стоят.

Може би ненадейно са се тормозили да не създадат крайник неправилно - или може би не желаят да се занимават с това какво мислят техните гласоподаватели.

Говорителят на Съвета Адриен Адамс беше главната мощ в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР