Повечето българи във Франция предпочетоха да гласуват следобед. В двора

...
Повечето българи във Франция предпочетоха да гласуват следобед. В двора
Коментари Харесай

Опашка и пред посолството ни в Париж

Повечето българи във Франция избраха да гласоподават следобяд. В двора на посолството ни в Париж, където се намират три от общо 15-те български изборни секции в страната, се образува опашка по обед, съобщи БНР.

Опашката стартира да се натрупва на обед в двора на посолството ни в Париж, където се намират три от общо 15-те български изборни секции в страната за днешния избор 2 в 1.

Повечето гласоподаватели подават заявки на място, авансово записалите се за всички секции бяха малко под 400.

Въпреки отегчението от повтарящия се избор за народни представители интензивността наподобява постоянна, както машинното, по този начин и класическото гласоподаване протичат бързо и безпрепятствено, а организацията наподобява добра.

Ремонтните действия във френската столица, която е в разгара на подготовката за лятната Олимпиада, основават значително трудности по пътя до секциите ни, само че това очевидно не се отразява на присъединяване.

Традиционно най-многобройни са гласоподавателите в Париж, Ница и Лион, секции са открити и в Марсилия, Гренобъл, Рен, Лил, Монпелие, Сен Назер и Туал, и в представителството ни в Страсбург.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР