Повече вяра в собствените си възможности и точките ще дойдат,

...
Повече вяра в собствените си възможности и точките ще дойдат,
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Витоша може да вземе точки от всеки

Повече религия в личните си благоприятни условия и точките ще дойдат, счита старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов след провалянето с 0:2 от ЦСКА във 2-ия кръг на Първа лига. На старта бистричани победиха с 2:1 Дунав, а в третия кръг са посетители на евроучастника Славия. Срещата е в понеделник, 6 август, от 20.30 часа.

" Повече религия в личните сили ще ни подсигурява и повече извоювани точки. Видяхте, че след двата гола, които получихме от ЦСКА, заиграхме добре. И създадохме нашите обстановки, можехме на няколко пъти да отбележим и да се върнем в мача. Но тъкмо това имам поради - би трябвало да си имаме вяра повече, сподели Кирилов.

" За мен, Витоша може да вземе точки от всеки един противник на терена. И ние се настройваме за това, сподели още някогашният национал, пред Българска телеграфна агенция.

Няколко от играчите му са с травми, като най-сериозно е ситуацията на Кристиян Узунов. Младият експерт се надява, че в дните до мача със Славия контузиите ще отшумяват и групата ще бъде цялостна единствено със здрави играчи ".

 Росен Кирилов укрепи Витоша с някогашен национал
Росен Кирилов укрепи Витоша с някогашен национал

Георги Купенов ще играе при " тигрите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР