Повече вода, спорт и зеленчуци си е обещал водещия Ники

...
Повече вода, спорт и зеленчуци си е обещал водещия Ники
Коментари Харесай

Ники Кънчев уплаши всички в “Биг Брадър”! Вижте какво предприе, за да не го пенсионират

Повече вода, спорт и зеленчуци си е заречен водещия Ники Кънчев за новата 2018 година Вече месец водещият се е заел да извършва този режим и е доста от удовлетворен от резултатите. Макар те да не са напълно забележими за близките, Ники няма никакво желание да се откаже от проектите си да усъвършенства здравословното си положение и един път за постоянно да скъса с всичките си пороци.

Решението на журналистът пристигнало още в края на предходната година. Тогава Ники се почувствал прекомерно изнемощял поради всички задължения, с които бил напълнен графика му около „ ВИП Брадър ”. По традиция по време на фотосите на риалити формата за три месеца журналистът се отказвал от всевъзможен персонален живот, с цел да поеме живите излъчвания от Къщата. В този интервал съвсем не се виждал с обичаните си хора, хранел се нередовно на крайник сред фотоси и ефир, не можел да спортува, а стресът към предаването успявал да открадне даже спокойния му сън. След всеки сезон това оказвало все по-лошо въздействие над тялото му и с цел да се възвърне Кънчев полагал неимоверни старания.

Логично, с цел да успее да пребори напрежението си към честите живи включвания, Ники почнал да търси утешение в чашката. В началото това се оказвало елементарно бягство за нервите след ефир, с цел да съумява да си легне и да поспи. Постепенно обаче почнал да удря по две огромни и преди всеки лайф на риалитито и това не оставало неусетно за обкръжението му. Макар да се стараел да не прекалява с количествата, мощните питиета последователно ставали все по-важна част от подготовката му за всяко живо предаване. Стигнало се до там, че без дежурната чаша алкохол Кънчев не можел да излезе пред камерите за близо три часовите си включвания.

Както при водачите на самолети обаче, пиенето на алкохол по никакъв начин не се оказвало потребно за общото му физическо положение и въпреки да било спорадично, единствено по време на уговорките му за „ ВИП Брадър ”, то успявало да се отрази много тежко над общото положение на здравето му. След три месеца съвсем непрекъснат алкохолен банкет, Ники се чувствал отпаднал до прекаленост, а кръвното му постоянно играело. Към това се добавяли и остарели болежки, поради които журналистът се боял, че може да си навлече наложително излизане в пенсия.

За да не допусне толкоз рано в живота си да се тръшне на легло и да не може да работи, Кънчев почнал първоначално да лимитира приема си на алкохол, а от месец и изцяло да го изключва от всекидневието си. Изключения правели дребни фамилни мотиви, когато едно пиво или две чаши вино не го вкарвали според към пиенето. През останалото време Кънчев странял от спиртните питиета, колкото и да се опитвали да го черпят с такива негови другари и сътрудници.

Към трезвеността си журналистът добавил и по-стриктен хранителен режим. От него бил свалил няколко кг, дружно с отрови и непотребна вода, която преди този момент задържал, написа “Уикенд”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР