Повече цивилни загинаха в Украйна в неделя, тъй като анализаторите

...
Повече цивилни загинаха в Украйна в неделя, тъй като анализаторите
Коментари Харесай

Повече цивилни умират в Украйна на фона на предупреждението, че забавянето на помощта от САЩ ще попречи на силите на Киев

Повече цивилни починаха в Украйна в неделя, защото анализаторите предизвестиха, че забавянето на американската военна помощ ще накара Киев да се бори с съветските офанзиви.

Един мъж беше погубен, когато съветски дрон удари камиона, който той управляваше в региона на Суми, заяви локалната прокуратура.

На друго място 67-годишна жена беше убита след обстрел жилищен блок в региона на Донецк.

Длъжностни лица в региона на Харков също споделиха, че са извадили телата на 61-годишна жена и 68-годишен мъж, убити при съветски удар предходния ден.


Десет съветски безпилотни летателни апарата от вида " Шахед " са били свалени през нощта над региона на Харков, оповестиха украинските военновъздушни сили в неделя.

Междувременно обстрел в окупираната от Русия Херсонска област умъртви двама цивилни в неделя, сподели откритият в Москва водач Владимир Салдо.

Съобщава се също за украински дронове в съветските райони Краснодар и Белгород и над Черно море, сподели съветското министерство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР