Повече студенти по специалност металургия ще бъдат освободени от такси

...
Повече студенти по специалност металургия ще бъдат освободени от такси
Коментари Харесай

Повече студенти по металургия ще са освободени от такси за обучение -

Повече студенти по компетентност металургия ще бъдат освободени от такси за образование през академичната 2022/2023 година, реши държавното управление. Към към този момент утвърждения през предходната година лист със предпазени специалности се прибавя и професионално направление „ Металургия “ за просветителна степен „ магистър “ след добита степен „ бакалавър “. Обучението по това професионално направление се предлага от Химикотехнологичния и металургичен университет в София.

Сред към този момент утвърдените специалности са металургия - просветителна степен „ бакалавър “, хидростроителство, корабостроене и морска техника, арменистика и кавказология, иранистика, румънска лингвистика, хебраистика, хидростроителство, корабостроене и морска техника и други

Освобождаването от възнаграждение на такси за образование на студентите в компетентност „ Металургия “ за просветителна степен „ магистър “ след добита степен „ бакалавър “ ще способства за подготовката на висококвалифицирани експерти за потребностите на този икономически бранш, който страда от дефицит на фрагменти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР