Повече слънчеви часове ще има в петък, сочи прогнозата за

...
Повече слънчеви часове ще има в петък, сочи прогнозата за
Коментари Харесай

Петъкът с повече слънце, градусите до 15

Повече слънчеви часове ще има в петък, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология п.
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна, само че ще остане съвсем без дъжд. Разкъсвания и понижения на облачността ще има над Южна България.
Ще бъде съвсем безшумно с минимални температури сред 4 и 9 градуса, в София към 4 градуса.
Утре над доста региони ще има забележителна облачност, а преди обяд в низините и котловините мъгли. Почти без превалявания.
Повече слънце ще има над Южна България, а по-късно денем и над Северна. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимални температури, най-вече сред 10 и 15 градуса, за София - 11 градуса.
Над Черноморието ще има забележителна облачност, само че съвсем без дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха 13-14 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, само че с наклонност на намаляване.
В планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.
През почивните дни над страната ще има забележителна облачност. На места в низините ще остане мъгливо. В събота по-късно денем в западните региони ще стартират превалявания, а през нощта против неделя и в неделя ще превали тук-там и в останалата част от страната.
Температурите ще се покачат и в неделя минималните ще са сред 5 и 10 градуса, а оптималните - сред 14 и 19 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР