Повече разходи това лято за бензин в . Над 20%

...
Повече разходи това лято за бензин в . Над 20%
Коментари Харесай

За една година бензинът в Гърция е поскъпнал с 21%

Повече разноски това лято за бензин в. Над 20% е скочила в границите на година. На островите качват с още 20 евроцента цената за литър. Гърция е на трето място от страните в Европейския съюз по висока цена на по данни на статистическите организации. Средната цена на горивото в континенталната част на страната е 1,60 евро. На островите цените доближават и даже минават 1,80 евро.
В рамките на една година цената на безоловния бензин в Гърция се е нараснала с 21% и то заради високи акцизи и налози.
 Петролът поевтиня съществено, а по какъв начин е при горивата в България? Петролът поевтиня съществено, а по какъв начин е при горивата в България?
Спадът в цените на петрола се форсира от 4% до 5% в понеделник вечерта, демонстрират данните от борсовата търговия, оповестява РИА Новости, ц...
И през този туристически сезон на островите цената на горивата ще е най-малко с 20 евроцента по-висока,защото се калкулира и превоза,заявиха притежатели на бензиностанции.
Високите цени на фериботните билети и цената на бензина съгласно допитване измежду гърците лимитира избора на място за отмора през лятото - по-близо с по-малко разноски за превоз.
Според оповестени статистики в гръцките медии от всички европейски страни България е с най-ниска междинна цена на безоловното гориво.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР