Повече работа на терен, непрекъснат диалог с хората и търсене

...
Повече работа на терен, непрекъснат диалог с хората и търсене
Коментари Харесай

Цветомир Паунов пред ГЕРБ-Кюстендил: Непрекъснат диалог с хората и решаване на проблемите им – това е основният ни приоритет

Повече работа на терен, непрестанен разговор с хората и търсене на способи за решение на проблемите им. За това прикани административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща общинските координатори на ГЕРБ в Кюстендилска област.

В срещата участваха зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев, както и регионалният координатор на ГЕРБ Виктор Янев. В рамките на събитие бе изработен разбор на организационната активност на структурите и на политическата обстановка в региона.



„ Важно е регионалната конструкция да не се капсулира към ядрото, а да притегля нови лица и изключително интензивно да се работи измежду младите. Голяма част от тях не помнят времето, когато отпред на страната бяха нашите политически съперници и не знаят за нанесените вреди, които поправяме и до през днешния ден. Да, сега се следи публично неодобрение, само че направеното от ГЕРБ никой не може да го отхвърли и то ще остане за генерации напред. Нашата мощ постоянно е била в това, че сме близо до хората. Същото обаче не може да се каже за провалените политици, които в този момент още веднъж желаят да ръководят. Немалка част от тях са неразпознаваеми в регионите и нямат построени структури “, уточни Цветомир Паунов.

„ С този екип на регионално равнище, който е основан, ГЕРБ-Кюстендил реализира забележителни резултати на последните няколко избори “, съобщи Красимир Велчев и изрази признателност на общинските координатори по места за безрезервната им работа. Той също акцентира, че е належащо да се притегля всеки един капацитет, с цел да се укрепва екипът на всички равнища.



По време на работната среща регионалният координатор Виктор Янев уточни, че структурите по места са в добра кондиция и имат мотивация за работа. Той изрази вяра, че, макар сюжетите против ГЕРБ и опитите да се дестабилизира страната, хората ще оценят всичко направено от премиера Борисов и ГЕРБ.

„ Вярвам, че хората са рационални и няма да позволен страната да изпадне в едно безвремие и политическа рецесия “, съобщи още Янев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР