Повече от ясно е, че дори и богатите и известните

...
Повече от ясно е, че дори и богатите и известните
Коментари Харесай

Адриана Лима се освини тотално, оля се и с пластиките

Повече от ясно е, че даже и богатите и известните не са застраховани от ударни проблеми с килограмите и с цялостната си визия. Андриана Лима да вземем за пример бе един от най-зашеметяващите модели на всички времена и бележеше триумф след триумф в кариерата си. Днес тя надалеч не е стройната красавица, която разхождаше безкрайни крайници по подиума.

През 2018 година хубавицата завърши с професионалните си нагажименти и обърна погледа към околните си. Раждането на третото ѝ дете като че ли даде началото на страховита промяна. Лима изпълня грубо и въпреки да е единствено на 42 години, съумя да си постави най-малко 10 – 15 лета от горната страна. По-ужасяваща обаче е смяната в лицето ѝ. Към днешна дата то наподобява като балон – толкоз кръгло и безформено.

Пластичните интервенции очевидно изрекоха тежката дума. Опитът на Адриана да оформи контура на очите си я трансформира в тъпо сходство на Жената котка. Е, най-малко в ранните ѝ години. Какво е правила още по скулите, брадичката и прочие значими елементи от лицето си, е мистерия. Резултатът в действителност е жалък и няма нищо общо с лицето, което разхождаше моделката преди няколко години.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР