Повече от три часа продължи в неделя операция на дежурния

...
Повече от три часа продължи в неделя операция на дежурния
Коментари Харесай

Кучета нахапаха жестоко мъж по лицето, едвам спасиха очите му

Повече от три часа продължи в неделя интервенция на дежурния доктор към Очна болница във Варна, който избави зрението на 32-годишен мъж, атакуван от глутница улични кучета, заяви Varna24.bg.

Човекът, който бил с умствена непълнота и кръговиден сирак, работел на пристанището. Четириногите бездомници са го нападнали, до момента в който сутринта е излизал от работа. В уплахата си мъжът е паднал на земята, а глутницата се е спуснала върху него и е съумяла да го нахапе грубо по лицето и очите. Благодарение на навременните грижи на дежурният доктор в клиниката, където само в неделя работи дежурен очен кабинет, се е стигнало да удобна развръзка.

Докато доктора оперирал потърпевшия обаче, пред кабинета се натрупала опашка от чакащи. Младо семейство с момиченце на 4 годинки обиколило всички частни очни клиники в града, с цел да откри, че на никое място не действа дежурен кабинет в почивния неделен ден.

Детето било прободено в окото с пръчка от друго дете на плажа и обезпокоените родители се наложило да чакат няколко часа, с цел да получат помощ в Очна болница, защото нямат опция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР